Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Taxisofőr küldetések

Grand Theft Auto III érában alap tevékenységnek számított a taxisofőr mellékküldetések teljesítése. A Grand Theft Auto IV-ben valamelyest visszaköszön ez a másodlagos feladat. Ez várható is, ha már a történetben közünk van egy taxitársasághoz. A sorozat ezen epizódjában nem szükséges teljesíteni ezt a feladatot a 100%-os végigjátszáshoz, így nem kap komoly szerepet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes kipróbálni, hiszen remek pénzforrás a játék elején, illetve megismered a várost a sok kocsikázás során. Az Easy Fare c. küldetés után érhető el ez a tevékenység, viszont a Roman´s Sorrow c. küldetés után, vagyis miután Roman taxivállalata megsemmisül már nem teljesítheted ezeket a feladatokat. Sőt, mivel utóbbi azonnal indul a Russian Revolution c. küldetés után érdemes minél hamarabb előkapni a mobiltelefont és a névjegyzékben Roman neve alatt a Job opciót választani. Ekkor Roman megmondja, hogy szükség van-e segítségre, mert előfordulhat, hogy nincs. Ha van akkor a garázshoz irányít, ahol át kell szállnod egy taxiba. Ha már van nálad egy természetesen nem kell, Niko megmondja Roman-nek, hogy épp egyben ül. Természetesen mihelyt csúnyán összetöröd a járművet, vagyis erősen füstölni kezd egy piros szín felirat szakítja meg a küldetést. Ha kiszállsz  a járműből a feladat közben ezúttal fél perced van, hogy visszaülj, különben a kuncsaft mást választ. Broker, Dukes és Bohan városrészek bármelyikéből kell elszállítanod utasokat bárhová a felsorolt egységeken belül. A pénzjutalom természetesen függ a sebességtől, ám ne számíts nagy összegre, többnyire kétszámjegyűt kapsz egy fuvar után. Itt nincsenek szintek, így minden fuvar után újra fel kell hívnod Roman-t. Attól eltekintve, hogy nem kötelező teljesíteni a taxisofőr küldetéseket a játék mégis elmenti a játékállást a fuvarok elintézése után, persze amennyiben be van kapcsolva az automatikus mentés. Ez nem véletlen, hiszen Roman jobban fog tisztelni, ha segítesz neki és közelebb kerülsz a speciális baráti szívességéhez.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:06 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás