Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2016. 05. 26. 16:51
Avatar
THE_CHARLIE_SCENE
Hírfigyelő
https://youtu.be/S5Aex2xn2VM

Elkészült az első GTA-ban készült videóm. A videót Rockstar Editor-ban készítettem, valamint Ármin segített a vágással kapcsolatos munkában. Külön köszönet Gonzalesnek és Saldaninak is hogy vállaltak szerepet.
Jó szórakozást!
  • 2016. 05. 26. 17:34
Avatar
Gonzales
Törzstag
Hát ez állati lett Kristóf! Nagyon tetszett :D
Mondjuk, a végét csinálhattad volna ùgy, hogy te nyerj, de sebaj. :lol:

Robi, hadd lássam kitalálod, hogy most mélyk az én karakterem? :roll:
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.
  • 2016. 05. 26. 18:17
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Jó videó lett! :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
  • 2016. 05. 26. 18:51
Avatar
THE_CHARLIE_SCENE
Hírfigyelő
Ádám: Direkt alakult így, mivel Ármin videójában a párharcot én nyertem, ezért úgy döntöttem, hogy most nem én leszek a nyertes.

Dani: Köszi! :)
  • 2016. 06. 04. 11:18
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Azt a, ez nagyon jó lett! :D És a zene is jó volt alatta! Ez a videó egy zenés videoklipen alapszik?

Gonzales, szerintem te voltál az elején a repülős, akit felrobbantottak, vagy az a fiú, akit a végén elütött a vonat. Jól gondolom, ugye? :P
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2016. 06. 04. 16:07
Avatar
Arminho
Brother-brother
A helikopteres én voltam, akit elütött a vonat, az volt Gonzales. A videó egyébként egy teljesen másik számhoz készült volna, de mivel a megvágott anyag hosszabb volt a számnál, így kerestünk egy hosszabbat. De még ezzel a zenével is rengeteg jelenet maradt ki.
  • 2016. 06. 11. 09:32
Avatar
THE_CHARLIE_SCENE
Hírfigyelő
NikitaDragovich írta:
Azt a, ez nagyon jó lett! :D És a zene is jó volt alatta! Ez a videó egy zenés videoklipen alapszik?

Gonzales, szerintem te voltál az elején a repülős, akit felrobbantottak, vagy az a fiú, akit a végén elütött a vonat. Jól gondolom, ugye? :P


Aki a helikoptert vezeti az Ármin volt, ahogyan az elején felbukkanó sofőr is. Akit a gránáttal felrobbantok az Ármin unokatestvére volt, Dani. Ádám volt, akit elütött a vonat. A végén a mesterlövész az pedig szintén Ármin volt. A Linkin Park - Wastelands a zene címe, ami szól a videóban. Eleinte a Reveille - What You Got című zene lett volna a videóban, de maga a zene túl rövid volt a videóhoz képest. A változtatás Ármin ötlete volt, ahogyan maga a zene is.

Emelett a videóban nem volt túlságosan sok baki, nagyjábl minden jelenet leforgatása elsőre sikerült. Egyedül a helikopterkilövős jelenetnél voltak kisebb-nagyobb fejfájások. Eleinte a jelenet úgy zajlott volna, hogy mesterlövészpuskával kilövöm a pilótát, de Ármin mindig olyan szögben állt a helikopterrel, hogy nem tudtam eltalálni Ármint, így ezt elvetettük és elhatároztuk a rakétavetős módszert.

A videóval egyébként teljesen elégedett vagyok. Árminnal 50-50%-ot együtt dolgoztunk. Én felvettem és megvágtam Rockstar Editorban, míg ő számítógépen alávágta a zenét, mivel számítógépen még sosem használtam videószerkesztő programot.

Mégegyszer köszönöm dícséreteket, valamint azoknak, is megköszönöm, akik segítettek a videóban. nem hittem volna, hogy rajtam kívül tetszeni fog bárkinek is. Nyárra tervezek egy 3 epizódos filmet is, valamint Árminnal is dolgozunk a Get Em Up videóklipjén. Csekkoljátok majd azt is! ;)


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség