Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2015. 11. 19. 13:40
Mivel nem szeretem nyugodtan leélni az életemet problémák nélkül, ezért elhatároztam, hogy az EFLC -t is leszedem. Miért is ne, nem?
Na mindegy, ugyanaz a probléma jelent meg természetesen, csak most már tudtam, hogy mit kell csinálni az egésszel, szóval gondoltam, hogy könnyű lesz. Hát ja, simán megkaptam az aktiválási kódot, az aktiválás sikeres is volt, de az első panel (ami az aktiválás sikertelenségét hirdeti, és ahonnan továbbmehetek a manuális aktiválásra) még mindig ott volt. Lecsuktam, leokéztam, hogy ezzel megszakítom az aktiválási folyamatot (ugyanezt csináltam a IV esetében is, és ott nem volt probléma, a terméket különben is aktiváltam már egyszer). Itt már elméletileg csak annyit kellett csinálnom, hogy elindítom az EFLC -t, ott pedig már nincs probléma. Az első meglepetés akkor ért, amikor a játék nem jelent meg se az asztalon, se a tálcán, csak a Start menüben, de inkább akkor lepődtem meg, amikor az elindítás után megint aktiválni akarta magát. Mondtam, hogy jó, ha így akarja csinálni, akkor legfeljebb még egyszer aktiválom manuálisan. Nem.
Hiába kattintottam a manuális aktiválás gombjára, csak azért sem akarta megnyitni nekem. Gondolom elhatározta, hogy nem pörgetem még egyszer végig a TLAD -ot. Holnap megint megpróbálok végigmenni rajta, feltelepítem újra a játékot, és nagyon gondosan-pontosan követem az utasításokat.
Addig is, van valakinek ötlete arról, hogy mi volt a probléma?