| 1, 2 Következő |
|
|---|
|
Hidegvérű gyilkos |
Elakadtál a játék során? Esetleg programhibába ütköztél? Mi segítünk. |
|
|---|
|
CJ zoknija |
Tudok kapni egy leírást esetleg arról, hogyan lehet NORMÁLISAN járművet tölteni a GTAIIIba? Egy program+használat stb.... |
|
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!!!
|
|
|
|---|
|
Hidegvérű gyilkos |
http://www.thegtaplace.com/downloads/f41-img-tool-1-3 Innen töltsd le az IMG Tool v1.3-at. Készíts másolatot a gta3.img fájlról, ami a játék könyvtárában van. Ha jól emlékszem a data mappában. Aztán az eredetit nyisd meg a programmal, majd keresd ki az autó nevét. Van benne kereső is, de BC sorrendben van. Először az azonos nevű .dff fájlt írd felül úgy, h rákattintasz a nevére a programban, aztán a Command-nál rámész a Replaye-re és kikeresed az autónak ezt a nevű fájlját és felülírod vele. Aztán jöhet a .txd fájl is ugyan így. Ha más autót akarsz lecserélni vele próbálj kigondolni egy hasonló teljesítményűt, az ajtók száma stimmeljen. Átnevezed a fájlt a lecserélésre alkalmas autó nevére. Ez lehet, h rövidítés, de megtalálod az IMGTool-lal. Nem hagyhatsz két ugyan olyan nevű és formátumú fájlt az img fájban, ezért kell a Replace-re menned. |
|
|---|
|
CJ zoknija |
Kösziiii bár, nem autóra akarom lecserélni hanem motorra Íme: http://gta.net.pl/002002,downloadcat.html Szerkesztés: Most látom, hogy ezt lehet telepíteni is...Méghozzá úgy mint egy programot, és a Diablo S. helyére teszi be...Mellesleg miután (nem Img Tools-al tettem bele) lecserélődött, és visszamásolom a MÁsolat.GTA3IMG-t akkor mindenképpen vissza fog térni az eredeti Diablo S. ? |
|
|
|
|
|---|
|
Hidegvérű gyilkos |
A másolat csak biztonsági mentés, mert ha vmi nem jó akkor újra kell telepítened a játékot. |
|
|---|
|
CJ zoknija |
Hát igen...A legrosszabb történt ami csak bekövetkezhetett X( Beletöltöttem a játékba a motort, elindultam a legközelebbi ,,lelőhelyre>egy parkolóhoz, de ha megközelítem a járművet, a játék automatikusan leáll... Mondjuk az u betű a motor és a ~ az odáig vezető út, utak. ~~~~~~~||~~U~~||~~~~~ A || jelzi azt a sávot, amit ha átlépek, a játék lefagy , és kidob, majd visszavált a gépem 600×800 as felbontásra...Többször is kipróbáltam, és mindig ez történt... |
|
|
|
|
|---|
|
Rajongó |
Sziasztok. Ma megpróbáltam belépni játékba, sikerült is, és megváltoztattam felbontást....és itt jött a bibi, hogy nem figyeltem, és olyanra állítottam amire nem kellett volna, és ebbe a játékba még nincs benne az hogy 30 mp múlva visszaállítódik...kiléptem, újratelepítettem, az se segített, próbáltam 640x480-ban futtatni, az se volt jó, szóval ha megoldást nem is, azt le tudnátok írni, hogy a menüben mikor hányadik gombra kell rámenni hogy bejussak grafika beállításokba, azon belül is felbontáshoz? Még szerencse hogy a menü ad ki hangot.... |
|
Le... kell... szoknom... az... offolásról...
|
|
|
|---|
|
Hidegvérű gyilkos |
Előszöris nem baj, ha nem beszélgetnek a topikban, ha írsz akkor válaszolnak. Csak annyit kell tenned, hogy a Dokumentumokban a GTA3 User Files-ban törlöd a gta.set fájlt. |
|
|---|
|
Rajongó |
Visali írta: Előszöris nem baj, ha nem beszélgetnek a topikban, ha írsz akkor válaszolnak. Csak annyit kell tenned, hogy a Dokumentumokban a GTA3 User Files-ban törlöd a gta.set fájlt. Csak ennyi lett volna? Köszönöm |
|
Le... kell... szoknom... az... offolásról...
|
|
|
|---|
|
Hírfigyelő |
Üdv emberek, van egy nagy gondom. Régebben megpróbáltam kijátszani a GTA3 -at is, hogy semmi se maradjon ki, de mikor 86% -nál tartottam, kiírtam a mentéseket, hogy ne vesszenek el. Idő közben új gépem lett, és elkallódtak a mentéseim is. . . Most nekifogtam megint, és már 92% -nál járok, Mindössze a Mentős,Tűzoltós,Taxis és Rendőr küldetések maradtak hátra. A bandák ellehetetlenítik a küldetést. nem bírom megcsinálni, mert állandóan felrobbantanak, szóval a kérésem a következő lenne: (utána olvastam itt az oldalon) Mivel nem szeretném újra kezdeni a játékot nem tudná e nekem valaki azt megcsinálni, hogy ennek a 4 járműnek átírná a sebezhetőségét valami giga-mega-szuperre ? (vagy teljesen sebezhetetlenre ) Én sajnos nem értek hozzá, viszont tudom, hogy egy bizonyos fájlba kell belenyúlkálni (talán .txt.. ?) Ha valaki tud, kérem, segítsen! Bocsánat a hosszas körítésért, csak szerettem volna ha tudjátok nem csak heccből kérek ilyesmit, előre is köszönöm! |
|
|---|
|
Profi bázisugró |
a tűzoltósnál nyomogasd az F1-et és rögtön nyersz!A többit viszonylag biztonságos zónában csináld, vagy ha meglátsz egy bankdatagot, üsd el.És a rendőrösnél menj tankal |
|
It's time for the Lance Vance Dance!
|
|
|
|---|
|
Rajongó |
Igen...igazából Portland a legveszélyesebb. Staunton Islandon a legérdemesebb csinálni a taxizást és a mentőzést. A másik kettőt mind a 3 szigeten kell, ezért igen használd azt a módszert, amit Cube Head irt (én is ugy csinaltam, csak a tank beszerzése kicsit körülményes, de nem lehetetlen), ha viszont a tank lassúnak bizonyul Shoreside Vale-ban (a másik két szigeten sima ügy), akkor fogj egy rendőrautót és ha meglátod a célpontot, akkor nyomj kétszer Esc-et és akkor ki fog szállni a célpont az autójából, igy már könnyű megölni. Na ez is hosszúra sikerült xD |
|
Liberty f*cking City. We could run the f*cking world, man.
|
|
|
|---|
|
Profi bázisugró |
tényleg, ezt is mondani akartam |
|
|
|
|
|---|
|
Hírfigyelő |
Srácok . . . Én nem is tudom mit mondjak . . . Köszönöm! |
|
|---|
|
Profi bázisugró |
GeriKun írta: Srácok . . . Én nem is tudom mit mondjak . . . Köszönöm! Ugyan:) szívesen segítünk:) |
|
|
|
| 1, 2 Következő |