Köszi! Tegnap végül én is megtaláltam ezt az oldalt és én is letöltöttem a megfelelő drivert. A FIFA15 demó, amit az Originről töltöttem le, továbbra is kidob a nyelv kiválasztása menüpont után, amit még mindig nem értek. Elhiszem, hogy szar a videokártyám, de egy jó driverrel meg jó RAM-mal, procival nem hiszem el, hogy ez a normális, ha kidob minden játékból. Most letöltöm még egyszer a Medal of Honor Pacific Assaultot (amit már régebben is megpróbáltam), de ha ez is ki fog dobni, akkor kitörlöm az origint a francba, mert nem igaz hogy egy rohadt játék sem indul el ezen a gépen még driverrel se. Tényleg tanácstalan vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy enyhén szólva nem egy gamer laptopom van, de az érthetetlen számomra, hogy driverrel sem lehet elindítani normálisan egy játékot. Ha elindulna a játék és azon látnám, hogy akadozik, szar meg iszonyatosan döcögve fut, akkor azt mondom, hogy oké, a szar videokártya miatt van. De olyan a mesében nincs, hogy azonnal kidobjon az asztalra, ahogy megpróbálom megnyitni!
Na, a Medal of Honor-t végül most sikerült elindítani és játszani is vele egy kicsit. Mondjuk indítás előtt inkább minden beállítást leküldtem a pincébe, hogy véletlenül se legyen oka kidobni a játékból, de így legalább most sikerült. Egész jól vitte. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ez a driver program letöltése miatt van, mert amikor beléptem a Radeon beállításokba, ott nem érzékelte a rendszer a játék adatait és így még optimalizálást sem ajánlott fel hozzá, szóval nem tudom most milyen csodának köszönhetően volt kedve működni a játéknak. Amúgy nekem a 16.8.3-mas verzió van meg AMD driverből. Hol lehet megnézni vagy hogy lehet megállapítani, hogy ez a verzió az optimális az én kártyámhoz meg egyéb konfigomhoz?