+ a mi termünkben 20 perc késéssel indultunk neki a listeningnek, mert volt egy SNI-s srác is köztünk, és neki akkor pakolták össze a gépet.
 + a mi termünkben 20 perc késéssel indultunk neki a listeningnek, mert volt egy SNI-s srác is köztünk, és neki akkor pakolták össze a gépet.  (valami technikai probléma merült fel nála.
 (valami technikai probléma merült fel nála.  )
 ) + a mi termünkben 20 perc késéssel indultunk neki a listeningnek, mert volt egy SNI-s srác is köztünk, és neki akkor pakolták össze a gépet.
 + a mi termünkben 20 perc késéssel indultunk neki a listeningnek, mert volt egy SNI-s srác is köztünk, és neki akkor pakolták össze a gépet.  (valami technikai probléma merült fel nála.
 (valami technikai probléma merült fel nála.  )
 )Minket se készített fel a tanár az ilyenekre, mégis ment.dani.szentgali írta:Akkor lehet rosszul olvastam ezt a nyelvvizsgás dolgot.Na mindegy.
A lényeg, hogy meglegyen a középfokú, mert lassan 12 év tanulás + egy csomó zene, film és videojáték után már igazán illene papír formájában is bizonyítanom, hogy valamennyire értek ehhez a nyelvhez.
A graffitikből egyébként én is rájöhettem volna, csak az volt a baj, hogy ugye fekete-fehér képek voltak, és ki sem tudtam venni hirtelen, hogy az a falon most valami kúszónövény vagy graffiti.
Amúgy nem lenne rossz ez a forrásközpontú történelem, de az elég nagy hátrányban van, akit a suliban semmilyen szinten nem készítenek fel rá.Mert hiába tudja valaki lexikálisan az anyagot, ha a gyakorlati alkalmazására másfajta jártasság is kell.
 Szerintem ezt vagy tudod vagy nem.
 Szerintem ezt vagy tudod vagy nem. Nagyon meglepődtem, mikor észrevettem, hogy piros színű lett Luszie felhasználóneve! Mindenesetre szívből gratulálok neki a ranghoz!
 Nagyon meglepődtem, mikor észrevettem, hogy piros színű lett Luszie felhasználóneve! Mindenesetre szívből gratulálok neki a ranghoz!  Megérdemelte!
 Megérdemelte! 

Tehát a dolog nem új már.
 Tehát a dolog nem új már.  de soknak éreztem ezt a pár hónapot.
 de soknak éreztem ezt a pár hónapot.  
Én is gratulálok neked az új ranghoz!Luszie írta:Nocsak... milyen kis szemfüles vagy.
A "háttérben" már szűk 1 éve ismerkedem a tudattal.Tehát a dolog nem új már.
Köszönöm mindenesetre!
 Megérdemelted!
 Megérdemelted!  Már nagyon régóta az oldal és a GTA sorozat valamint a többi R* játék öregmotorosa, tapasztalt tagja és játékosa vagy, a Fórumon is aktívan kommentelő tagnak számítasz - a tavalyi egyéves kihagyásodat leszámítva -, kulturált hozzászólásokat írsz szinte kivétel nélkül, sose vagy benne az oldalon néha előforduló személyeskedő vitákban sőt, próbálod mindig ésszerűen lenyugtatni a kedélyeket... egyszóval ez a rang abszolút kijárt neked!
 Már nagyon régóta az oldal és a GTA sorozat valamint a többi R* játék öregmotorosa, tapasztalt tagja és játékosa vagy, a Fórumon is aktívan kommentelő tagnak számítasz - a tavalyi egyéves kihagyásodat leszámítva -, kulturált hozzászólásokat írsz szinte kivétel nélkül, sose vagy benne az oldalon néha előforduló személyeskedő vitákban sőt, próbálod mindig ésszerűen lenyugtatni a kedélyeket... egyszóval ez a rang abszolút kijárt neked!  
  Még egyszer gratulálok és kívánom, hogy jól érezd magad adminisztrátorként!
 Még egyszer gratulálok és kívánom, hogy jól érezd magad adminisztrátorként!  Már alig várom, hogy tőled olvashassak a kezdőlapon pár új hírt, és idővel majd néhány cikket is!
 Már alig várom, hogy tőled olvashassak a kezdőlapon pár új hírt, és idővel majd néhány cikket is!  

Azért ne túlozzunk.
 Azért ne túlozzunk.  )
 )
Azért ez nem ezen múlik.dani.szentgali írta:Én is gratulálok neked az új ranghoz!Luszie írta:Nocsak... milyen kis szemfüles vagy.
A "háttérben" már szűk 1 éve ismerkedem a tudattal.Tehát a dolog nem új már.
Köszönöm mindenesetre!Megérdemelted!
Már nagyon régóta az oldal és a GTA sorozat valamint a többi R* játék öregmotorosa, tapasztalt tagja és játékosa vagy, a Fórumon is aktívan kommentelő tagnak számítasz - a tavalyi egyéves kihagyásodat leszámítva -, kulturált hozzászólásokat írsz szinte kivétel nélkül, sose vagy benne az oldalon néha előforduló személyeskedő vitákban sőt, próbálod mindig ésszerűen lenyugtatni a kedélyeket... egyszóval ez a rang abszolút kijárt neked!

Még egyszer gratulálok és kívánom, hogy jól érezd magad adminisztrátorként!
Már alig várom, hogy tőled olvashassak a kezdőlapon pár új hírt, és idővel majd néhány cikket is!

Korábban megpendítette, hogy lenne itt admin, és ezért írtam neki kb 3 hónapja, hogy írjon egy próbacikket.
 Korábban megpendítette, hogy lenne itt admin, és ezért írtam neki kb 3 hónapja, hogy írjon egy próbacikket. Gege, wantoo és Shotgun nevét régen láttam.
 Gege, wantoo és Shotgun nevét régen láttam.  Ők még itt vannak?
 Ők még itt vannak? 
 Igen, csak ők már dolgoznak, így nem sok idejük van az oldalra.asd14asd írta:Ha már adminok.Gege, wantoo és Shotgun nevét régen láttam.
Ők még itt vannak?