Nemár...mér?DereX írta:Hát a GamesCom-ra se számítsatok Pc Guru szerint hivatalosan bejelentette a R*, hogy nem lesznek kint Kölnben.
Áááá...dehogy, nem ettől függ, hogy adnak-e ki infót!dabidas írta:Minap megnéztem sokadszorra a GTA V trailer-ét és a részletes statisztikát nézve azt láttam, hogy a nézettség mostanában kicsikét jobban növekszik...
Szerintem ha ez a nézettség valamilyen okból esni kezdene, adnának ki infót függetlenül más játékoktól...
DeLuszie írta:De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*
mátéka írta:DeLuszie írta:De most ezért tuti nem fog valami újjal előrukkolni a R*
Látom Wii-s pletyka, szóval le___om, igen.Toni Cipriani írta:Az efféle pletykákat én személy szerint magasról le..., de lehet hogy egyeseket érdekelhet:
Grand Theft Auto 5 For Wii U Listed By Retailer
Hát valami érdekes nevű Nintendo alatt beszélgetnek pedig. Az van odaírva.Toni Cipriani írta:Ember, ez a megszólalás annyira "gemkapcsos" volt. Semmi köze a linkelt cikknek a Wii-hez.
Wii U, nem Wii. Előbbi egy 8. generációs (next gen) konzol, utóbbi 7.Hát valami érdekes nevű Nintendo alatt beszélgetnek pedig.
Nem fogok reklámozni, ne szó szerint vedd a gemkapcsot, emiatt írtam idézőjelet. Van egy bizonyos internetes közösség ahol eléggé elborult kommenteket lehet olvasni a netharcosoktól, bár a tiéd nem volt az, mert mint kiderült tájékozatlan vagy ezen a fronton, de arra asszociáltam."Ember", amúgy milyen az a "gemkapcsos" hozzászólás?