dvflls írta:Azért tedd hozzá azt is hogy a GTA IV LC-je az eddig legösszetettebb és és legvalósághűbb város amit játékban valaha lemodelleztek a többi játéknak köze sem volt említett nagyvárosokhoz. A GTA III-mas LC-nek nagyjából annyi köze volt New York-hoz hogy ott is sárgák voltak a taxik. Ugyanígy az SA beli Los Santos is, ugyan a város valamivel részletesebb lett de ez inkább csak a gettókban mutatkozott meg ahol a küldetések nagyrésze zajlott. A belvárosa valamint Vinewood, Rodeo Drive, Santa Monica stb részek elhanyagoltak, elnagyoltak voltak csak ott álltak kihasználatlanul. Ezek a városrészek teszik ki Los Angeles oroszlánrészét fekvésileg ráadásul, nem csak Szeged vagy Alsószenttápiószecsőd méretűre kellett volna megcsinálni ezt a 10 milliós nagyvárost.
Én a trailer alapján azt mondom hogy borzasztó jó lesz a város kidolgozottsága, a méret sem kutya a panorámafelvételekből ítélve és mindenképp felül fogja múlni a GTA IV részletességét, miután csak egyetlen városra fekszik rá a Rockstar nem pedig egyszerre háromra. Utóbbinak meg is lett az eredménye nem volt valami életszerű különösképp a méretük miatt. Meg is lehet nézni akár mind három SA város valós megfelelőjét a Google-mapsbe kizoomolva, nevetséges a különbség ha mellé teszitek a játékbelieket.
Csak remélem, hogy nem fognak egész városrészeket átemelni a Midnight Club 3.-ból.
De attól LC az LC. Ha eleinte nem is volt fejlett a város kidolgozása..
Egyébként nem hinném, hogy "át fognak emelni" városrészeket a Midnight Club 3-ból, mivel ott közel sem foglalkoztak annyira a város részletességével, mint a GTA részeknél. Azt a részletességet, amit ott láthatunk, már szinte gáz lenne átpakolni a GTA V-be. (Viszont nem tudom már, hogy mennyire részletes.. tekintve, hogy autós, biztos nem arra mentek rá, hogy a város szebb legyen, mint a járgányok, régen láttam már a játékot) Viszont amit ott kellett, aztán szépen megcsinálták. A fentebb említett EA Games példát vehetne a R* -tól, mert nem kicsit jobban lehet tuningolni a járgányokat, akármelyiket.. Meg amennyi kocsi, és motor van bennne, elképesztő. A Need for Speed akármelyik része sírva bebújhatna a sarokba. Az U2 is.. Na mindegy. Szóval a város nem is lett olyan részletes, aminek annak kellett lennie, az az lett.
Szerintem az egyetlen dolog, amiért a Midnight Club nem lett híresebb az NFS-nél: a R* különleges "pontérintős" versenyei, ami megnehezíti a játékot vagy talán nyílván az, hogy NFS-ből már sok van, sok jó is lett, ebből meg nem, és így kevésbé is vált ismertté.
Úgyhogy nem adok sok esélyt neki, hogy onnan átveszik az ötletet. Ennyi erővel az előző GTA részekből is átvehették volna LC-t, mégse tették, mert jobbat akartak. Ez most sem lesz másképp.