A bísrágolás, gyorshajtás jó ötlet , de ennyi legyen a max.Bár mondjuk gyorshajtásnak nem is nagyon örülnék, mert nem repeszthetnék az az utakon 150-el anélkül, hogy valaki üldözne. Az mondjuk még eléggé frusztált engem,hogy hogyha elkövetsz valami kihágást, beírod a kódot, akkor ha ismét kihágást követsz el, megint aktiválni kell. Nem lehet úgy örjöngeni mint SA-ban Hogy végülis a körözés ki lett kapcsolva arra a bizonyos időre. Persze nem vagyok egy nagy kódb*zi, de annó mikor még kóddal játszottam, ezt nem csíptem. Meg úgy amblokk egyik részben sem, hogy ez a kód ilyenre lett kitalálva. Szóval rendesen talán csak az SA-ban tudja magát "kiélvezni"/"kiörjöngeni" az ember..simon7109 írta:amúgy olyan dolgokra mint közlekedési törvények csak én várok?:D
jó volna ha mondjuk lenne sebességhatár és akkor mondjuk a rendőrök mérnének és ha gyorsan mész akkor utánad mennek és megbüntetnek vagy pedig elhajthatsz ekkor viszont már körözést kapsz.vagy ha átmész a piroson akkor is megbüntethetnének ha meglátnak stb.szerintem ez is segítené,hogy legyen valamire jó a pénz.
meg tankolni sem volna rossz végre.
valamint javítsanak a vezetők inteligenciáján mert néha agybajt kapok tőlük a 4-ben.zöld a lámpa és nem mennek.vagy pedig piros és akkor mennek:D
volt olyan is,hogy mind2 lámpa zöld vagy piros volt a kereszteződésben stb.
arról nem is beszélve,hogy megyek a hídon és egyszer csak gondolnak az előttem/mellettem lévők és mind hirtelen sávot vált...
elkerülhetetlen az ütközés.
na meg az is elég idegesítő,hogy megyek,nincs előttem senki.hátra nézek majd amikor vissza akkor előttem egy csomó autó előjön a semmiből,megállni persze már nem tudok....
Egyébként a többivel egyétértek. TLAD-ban a motoros társaimnak is elkéne egy nagyobb IQ, merthát bandaháború közben folyton beállnak elém, és hátráltatnak, meg nekimennek mindennek. Ezek a motrosok, akik vezetni sem tudnak? Ugyanmár.. Szóval igen. Több IQ-t. Bár sokat fejlődött ez a szint a többi részhez képest, még itt is elég kicsinek mondható olykor.