Persze, én se arra gondoltam, meg más sem, csak egy ötlet,. hogy kit tudnánk elképzelni főhősként. Mellékszereplőként viszont fel fog tűnni szerintem.baucsek írta:Packie valószínűleg visszatér az v-ben, de nem hinném, hogy ő a főhős.
Persze, én se arra gondoltam, meg más sem, csak egy ötlet,. hogy kit tudnánk elképzelni főhősként. Mellékszereplőként viszont fel fog tűnni szerintem.baucsek írta:Packie valószínűleg visszatér az v-ben, de nem hinném, hogy ő a főhős.
Mellék szereplőként tuti. De lehet, hogy csak utalnak rá. De mindenképp benne lesz.Luszie írta:Persze, én se arra gondoltam, meg más sem, csak egy ötlet,. hogy kit tudnánk elképzelni főhősként. Mellékszereplőként viszont fel fog tűnni szerintem.baucsek írta:Packie valószínűleg visszatér az v-ben, de nem hinném, hogy ő a főhős.
Tényleg hasonlít!Mr.Vercetti írta:amúgy szerintem Packie benne van a trailerben,amikor a bankrablásnál kiszáll a furgonból! a haja ugyan olyan,és még az "oldalszakálla" is. Szerintetek?
http://kepfeltoltes.hu/view/120801/McRe ... es.hu_.png
Én is úgy tudtam eddig, hogy a IV érája különáll az V-étől. de voltak olyanok, akik ezt megcáfolták, pl. a csöves és McReary visszatérte miatt. Szóval már nem tudom, hogy mit higgyek. majd kiderül. Egyébként amiket te mondasz ezek inkább Easter Egg-ek, nem úgy, mint pl. az hogy McReary feltűnne az V-ben. Szóval érted hogy mire gondolok.Hessa írta:Igen, ez így igaz, mégis bár teljesen külön éra volt a GTAIII - Vice City - San Andreas vonal az IV-től, mégis láttunk nem egy utalást rájuk. Emlékezzetek csak a falfirkákra, graffitikre vagy épp Claude ruhájára Playboy X szekrényében. Szóval valamilyen szinten itt is lehet ilyen. Akár a hajléktalant is mutathatják, aki megtalálta a gyémántokat. És eképpen akárki megjelenhet benne. Múltkoriban olvastam is valamit, hogy Nico visszatérhet. Kacsa vagy sem, mégis jó lenne, ha igaz lenne, viszont ezzel borul az éra dolog is.
Tényleg hasonlít!Mr.Vercetti írta:amúgy szerintem Packie benne van a trailerben,amikor a bankrablásnál kiszáll a furgonból! a haja ugyan olyan,és még az "oldalszakálla" is. Szerintetek?
http://kepfeltoltes.hu/view/120801/McRe ... es.hu_.png
Egyet értek veled, én az öltönyös férfinek örülnék.bodom26 írta:A jól öltözött fickóra tippelek én is. Ha csak abból indulunk ki, hogy aki beszél a trailer alatt, annak a hangja, inkább hasonlít egy angolszász tipusú egyénre, mintsem egy afroamerikaira. De nekem mindegy is, csak EGY DARAB játszható karakter legyen. Ha lesz 2. trailer és esetleg ott is lesz "narrátor", lehet ugyanazt a hangot fogjuk hallani. Folytatja majd, a városba jövetelének okát. De, ha afro hang lesz és ő is mond egy rövid történetet magáról, akkor fennáll a veszélye annak, hogy több főszereplő lesz.
Bele se merek gondolni... nagyon utálnám.
Csatlakozom hozzátok.Kisdave írta:Egyet értek veled, én az öltönyös férfinek örülnék.bodom26 írta:A jól öltözött fickóra tippelek én is. Ha csak abból indulunk ki, hogy aki beszél a trailer alatt, annak a hangja, inkább hasonlít egy angolszász tipusú egyénre, mintsem egy afroamerikaira. De nekem mindegy is, csak EGY DARAB játszható karakter legyen. Ha lesz 2. trailer és esetleg ott is lesz "narrátor", lehet ugyanazt a hangot fogjuk hallani. Folytatja majd, a városba jövetelének okát. De, ha afro hang lesz és ő is mond egy rövid történetet magáról, akkor fennáll a veszélye annak, hogy több főszereplő lesz.
Bele se merek gondolni... nagyon utálnám.
Szóval ez alatt azt érted, hogy netán... cica lesz a...Hessa írta:Mindenesetre furcsa, hogy két borítóképen is ugyanaz a hölgy mosolyog ránk vissza. IV idején a 6ujjú csajt nem láttuk kétszer. Érdekes.