Igen, nekem is sikerült.Rockstar69 írta:Ja az tényleg jó lenne. Elvileg a GTA IV-ben is lett volna buszozás. Sok minden utal rá. Mindenfelé vannak busz megállók, minden városban van egy buszvégállomás. Meg ha vagy olyan szerencsétlen, hogy elbaszod a "Bleed Out"-ot (nekem sikerült ), akkor busszal megy vissza Roman meg Niko a taxi vállalathoz.bodom26 írta:Rockstar69: Igaz, a reptéren nagyon ritkán lehetett látni. Amolyan "bigfoot" gyakorisággal tűntek fel néha A San. A.- ban legalább járkáltak mindenfelé.
Szerintem van rá esély, hogy viszontlátjuk őket az V-ben. Bár én azt szeretném, ha már járkálnak majd a helyijáratos buszok, akkor azt a funkciót töltsék be a város életében, amit a való életben.
Ha tényleg lennének pótkocsis kamionok, képzeljétek már el, hogy milyen pusztítást végeznének a városban, ha a közvetlen a szerelvény mögött ellőnék egy sorozatot.
Ijedtükben, "gázra lép, aztán mindegy hova csak el onnan"
Ha vissza olvasol addig amikor Demo-ként tesztelte sok magazin a GTA IV-et, az egyik magazin, azt írta hogy lehet buszozni a GTA IV-be, de nem került bele a végleges játékba.