Igazad lehet. Keresgéltem a neten és találtam pár képet erről a kártyáról (500k online és 500k single ajándék pénzt adtak) fórumokon, ahol azt írták, hogy pre-order bónusz volt. Az egyiknek még a háta is le volt fotózva: 2014 novembertől 1 évig lehetett beváltani. Valószínűleg ezért nincs az én példányomban. De ha lenne, akkor sem lenne már beváltható. Nem mintha szükségem lenne a pénzre, de szeretem, ha minden fecni megvan a játékomhoz. Egyébként egy térkép+egy semmi kis kézikönyv van a tokban és direkt az első, normál borítós kiadást kerestem.Rockstar69 írta: ↑2020. 05. 17. 22:18Nem amiatt van. Ez előrendelői ajándék volt. Szóval vagy régi videókat néztél vagy ők még olyan játékot vettek, amik régebbről maradtak meg. Anno még a 2013-mas megjelenéskor is elvileg előrendelői ajándék volt az Atomic Blimp léghajó, mégis még jóval a megjelenés után is benne volt a kód.
https://www.rockstargames.com/newswire/ ... players-on
Nem tudom, nekem az fura lenne, hogy emiatt új borítóval nyomtatnák.Rockstar69 írta: ↑2024. 02. 09. 23:31Ahogy utána olvastam, ugyanaz. Szerintem csak egy idő után változtattak az elnevezésen.
Ugyanaz. Valóban csak a borító más. Egy időben fizikaiban is nyomatták ez a kiadást, de nem az egész világon, ezért van belőle jóval kevesebb. Az a feltételezésem, hogy azért volt egy ideig POE kiadás is, mert hangsúlyozni akarták USÁ-ban, hogy a prémium tartalmak az online-hoz kapcsolódnak. EU dobozos változat szerintem nincs belőle.totyak írta: ↑2024. 02. 10. 10:14Nem tudom, nekem az fura lenne, hogy emiatt új borítóval nyomtatnák.Rockstar69 írta: ↑2024. 02. 09. 23:31Ahogy utána olvastam, ugyanaz. Szerintem csak egy idő után változtattak az elnevezésen.
Mindegy is, nem annyira lényeges mit tartalmaz, inkább az a kérdés, hogy létezik belőle eu dobozos változat, vagy csak digitális kód? Csak usa dobozost látok. Tetszik a borító, szeretnék egyet magamnak a polcra.
Szia!Luszie írta: ↑2024. 02. 14. 14:36Ugyanaz. Valóban csak a borító más. Egy időben fizikaiban is nyomatták ez a kiadást, de nem az egész világon, ezért van belőle jóval kevesebb. Az a feltételezésem, hogy azért volt egy ideig POE kiadás is, mert hangsúlyozni akarták USÁ-ban, hogy a prémium tartalmak az online-hoz kapcsolódnak. EU dobozos változat szerintem nincs belőle.totyak írta: ↑2024. 02. 10. 10:14Nem tudom, nekem az fura lenne, hogy emiatt új borítóval nyomtatnák.Rockstar69 írta: ↑2024. 02. 09. 23:31Ahogy utána olvastam, ugyanaz. Szerintem csak egy idő után változtattak az elnevezésen.
Mindegy is, nem annyira lényeges mit tartalmaz, inkább az a kérdés, hogy létezik belőle eu dobozos változat, vagy csak digitális kód? Csak usa dobozost látok. Tetszik a borító, szeretnék egyet magamnak a polcra.