Üdvözletem!
Nemrég sikerült befejeznem az új gta online DLC-t,(Legalábbis ameddig a technika engedte.) Egész érdekes volt, már a bejelentéskor meglepett a régi karakterek behozatala és az ,hogy egy ennyire ismert arccal mint amilyen Dr.Dre ennyire továbbvitték a kooperációt. Ugye szokás szerint itt is új ingatlant kell vásárolni ,hogy az ember egyáltalán elkezdhessen bármit, (Bár playstation 4-en játszó lévén, hála a jó égnek a karakteremnek jelenleg több mint 28 milliója van így belefért.) Ezután kezdődik a Dre féle szál aminek a lényege a doki ellopott dalai körül forog. Egész jól felépített missionök, tetszett ,hogy végre nem arra a farmolós formára húzták fel az egészet mint a bussinesseket. A sztori szálon kívül vannak még ezek a security contractok, ezek azért kicsit kaptafásabb feladatok, de legalább több fajtájuk van. A payphone hits meg a sztoriból Lestertől vett ötlet alapján működik, (Vagy mondhatnánk vice city-t is
) és ahhoz képest nagyon jól fizet ,hogy kb 5 perc megcsinálni egyet. Ami fura ,hogy elvileg a Dr Dre féle sztoriszál befejezése után elvileg hívni kéne a karakterünket Franklinnek ,hogy bejárható legyen a stúdió meg elkezdhetők legyenek ezek a short trip küldetések, na most , engem eleve napokkal később hívott, de mivel akkor nem volt időm megcsinálni, gondoltam oké, legalább most ott lesz elmentve ,hogyha visszalépek lehessen végigvinni, erre következő belépésemnél már nem ajánlotta fel a stúdiónál a jelet és még a telefonból sem tudom ezeket elindítani (''Looking for job'' 20 percig töltött pl és semmi.). Szóval azért akad néhány bug is. Egyébként meglepően nem rossz, főleg az online színvonalának fényében. Mondhatjuk ,hogy nyomokban single playert meg belefektetett munkát tartalmaz de azért remélem ,hogy nem az lesz az irány ,hogy valódi sztori helyett a későbbiekben hasonlókkal kell beérnünk.....