Melyik befejezés a tényleges lezáró mozzanat? [SPOILER]

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
MolGabi
CJ zoknija
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2010. 05. 05. 10:42

Re: Melyik befejezés a tényleges lezáró mozzanat? [SPOILER]

Hozzászólás Szerző: MolGabi » 2015. 05. 01. 21:04

Hello Mindenkinek !

Most már túl vagyok a sztorin, a nagy döntés előtti küldetésnél lementettem a játékot, így mindhárom variációt meg tudtam nézni.

Egyértelműen a C válasz a valódi befejezés, a sok tennivaló is ezt támasztja alá. Azonban az A és B variációk számomra szabályosan lesokkoltak. Nem tudom más is hasonlóan érezte-e magát, de nekem egyszerűen sok(k) volt brutálisan meggyilkolni Trevort, illetve ahogy Michael mit sem tudva találkozik velünk és leesik neki, mit akartunk. Egyedül ott ad a játék lehetőséget, hogy segítsünk rajta, de végülis a végeredmény ugyanaz lesz.

A lényeg, hogy nagyon durvára sikerült szerintem a finálé, azonban az egész sztorit tekintve számomra valamilyen szinten csalódás a GTA V. Úgy érzem, hogy sokat belefektettek a programba, de pl. a 4-hez képest sok kis apró dologgal visszaléptek, a történet pedig sem a 4, sem pl. a 2004-es San Andreas-hoz nem ér fel számomra. Nagyjából a sztori feléig nagyon tetszett és élveztem az egész történetet, de utána valahol úgy érzem, hogy leül az egész és nem is igazán változik pár kivételtől eltekintve.

Ettől függetlenül újra fogom majd játszani a játékot, de egyelőre elég volt ennyi.

Nagyon kíváncsi leszek mit fognak kihozni a kiegészítővel még ebből az epizódból.

Zider20g
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2014. 02. 06. 16:39
Tartózkodási hely: Internet

Re: Melyik befejezés a tényleges lezáró mozzanat? [SPOILER]

Hozzászólás Szerző: Zider20g » 2015. 07. 10. 09:44

Egyértelműen a C a történet folytatása (már ha lesz), DE mivel Trevor egy seggfej (már leírták az egyik előző hsz-ben) és ő nem vonulna vissza a pénzzel és lenne nyugalomban hanem továbbra is folytatná a szarságait ezért bár a C-t választottam, DE Trevornak tényleg a másvilágon a helye egy amolyan igazi akasztófára való ember.
"Those alien bastards are gonna pay for shooting up my ride!"
-Duke Nukem-

Válasz küldése