Na jó mivel túl nagy az inspiráció ezért nem hagyom abba a történetet... Íme a legújabb rész csak a ti kedvetekért egy jó hosszú kihagyás után;) Nem lesz valami hosszú,de kárpótlásul készül hozzá még ma egy kép is. Jó olvasást!:)
Tommy,CJ & Niko kalandjai: 34.rész: Hajókázzunk! (2.rész)
By: Stan98
Mikor Rosenberg megtalálta a hajó térképét,azonnal elemezni kezdte. Voltak a térképen jelmagyarázatok. Rajt volt a hajó kapitányi fülkéje is a térképen. Az első útjuk odavezetett.
Niko: -Na most végre kiderül,hogy kihozott ide titeket..
Tommy: -Igen. De ha rájuk akadunk,akkor egyből ne loccsantsuk szét az agyukat...kérdezősködjünk.
Phil: -Pedig már készültem egy kis vérfolyásra...
Tommy: -Nyugi. Miután megtudjuk,hogy kik ezek és hogy miért hoztak ide,golyót ereszthetsz a szemük közé.
Phil: -Alig várom
Közben CJ,Trevor,Franklin és a Sharks illetve a hajó legénysége összeszedett pár fegyvert és harci kutyát,majd Tommyék keresésére indultak. Hát természetesen ők is a kapitányi fülke felé vették az irányt. Amikor Tommyék megérkeztek a fülkébe nem más várta őket,mint Amanda,Michael felesége....
Roman: -Hé ez nem Michael felesége?
Tommy: -De. De én úgy tudtam,hogy a kubaiak kivégezték a lányával együtt...
Mercedes: -Hát úgy tűnik hazudtak..
Amanda: -Hát ti még éltek?
Phil: -Szóval te hoztál ide minket?
Amanda: -Igen...
Phil: -És elmondanád,hogy mi a francért?
Amanda: -Mert tudom,hogy ti vagytok Michael barátai,és csak rajtatok keresztül találom meg azt a rohadékot...de várjunk csak! Hol vannak a többiek?
Ekkor értek ide Trevorék. Franklin,CJ és Trevor arcán látni lehetett a megdöbbentséget,nem értették,hogy mit keres itt Michael felesége.
James kapitány: -Hát ti meg kik vagytok?
Phil: -Ezt kérdezhetném én is...
CJ: -Nyugalom. James! Ők itt a barátaink: Tommy,Phil,Mercedes,Roman,Niko,Mallorie és Louise...Skacok! Ők itt James kapitány és a legénysége...övüké a hajó...
James: -És ki a ringyó a kormánynál?
Amanda: -Tudd kivel beszélsz te pöcs!
Trevor: -Ez a p*na egy jóbarátunk,Michael ringyója...
James: -Értem...és ő mit keres itt?
Amanda: -Én hoztam ide ezeket a bohócokat,hogy eljuttassanak a férjemhez.
James: -És még is mi a lószart képzel magáról,hogy csak úgy egy idegen hajóra felhozza az embereket?
Amanda: -Azt csinálok amit csak akarok...és egyébként ez már nem a maga hajója...
James: -Ezt hogy érti?
Amanda füttyentett egyet és az ajtóban állt egy csapat Vagos-os bandatag.
CJ: -Te a Vagos-nak dolgozol?
Amanda: -Francokat! Ők dolgoznak nekem....
CJ: -Aki a Vagos tagja,a nekem ellenségem! Megöllek ribanc!!
Ebben a pillanatban az összes Vagos-os rátámadt CJ-re és a többiekre. Hatalmas bunyó tört ki. Kicsivel később James kapitány már pisztollyal hadonászott és belelőtt a "sárgák" fejébe. Mindenfelé csak folyt a vér. A harc alatt Amanda lelépett,de ez hamar feltűnt Trevornak és Franklinnek,így hát azonnal utánaszaladtak. Amanda amilyen gyorsan csak tudott,futott le a hajó rakodóterébe,ahol volt két motorcsónak és egy dzsecki. Amanda tudta,hogy ha elhajt az egyik hajóval,akkor követni fogják őt,így elhatározta,hogy visszamegy Vice citybe,ahol már javában gyarapodik a Vagos csapata. Mivel Los Santosban a Groove Street átvette az uralmat így a Vagost és a Ballast "kitelepítették" városból. A Ballas csapata Las Venturasba "költözött",a Vagos pedig Vice városát akarja megszerezni. Mikor Amanda elhajtott az egyik motorcsónakkal,Trevor felpattant a dzseckire,Franklin pedig a másik csónakba és Amanda után eredtek. Franklin felhíva Michaelt:
Franklin: -Mike!!
Michael: -Franklin?? Mi történt? Meg van mindenki?
Franklin: -igen,mindenki megvan,de van egy kis gond.
Michael: -És pedig?
Franklin: -Megvan az elrablónk...
Michael: -Ki az?
Franklin: -A feleséged,Amanda.
Michael: -Az lehetetlen,hisz megölte és a lányomat az a mocskos kubai banda..
Franklin: -Hát úgy tűnik mégse..az csak egy kamu volt.
Michael: -Remek..és most mi történik?
Franklin: -Amanda a Vagos csapat vezetője és itt Vice City-ben akarnak letelepedni. Csak azért hívtalak,hogy vigyázz,nehogy megtaláljon! Szerelkezzetek fel és szóljatok Ernie bácsinak,hogy szedjen elő pár régi fegyvert a garázsából.
Michael: -Rendben. Jó,hogy szóltál,most leteszem!
.....
Jimmy: -Fater! Találtam valamit muterről! Ezt skubizd!
Michael: -Azt írja,hogy a Vagos új vezetője átvette az uralmat több kisváros felett,néhányat rombadöntött,bankokat raboltatott ki az emberivel,és a "Fekete listán" a 10.legkeresettebb személy. A rendőrség folyamatosan intézkedéseket tesz annak érdekében,hogy leszámoljanak vele,ám eddig sikertelenül. Több drogcsempészetben s részt vett,sőt árulta a testét olyan nyílvános helyeken is,mint például a Palm Café vagy BMX Park.....
Te atyaúristen...ez a nő egy elmebeteg. Na jól van,fiam! Igaz,hogy az anyád,de vesznie kell. Egyetértesz?
Jimmy: -Hol nem szarom én le,hogy az anyám. Folyton csak csesztett és elkúrtam miatta egy csomó játékot az X-box-omon... még szép hogy kinyírjuk a büdös lotyót.
Ezek alatt Tommyék még mindig harcoltak a Vagossal. A hajó legénységéből már csak James kapitány és 2 embere maradt meg, a többieket legyőzte az ellenfél. A csata végére már csak egy Vagos-os maradt. Arra rávetette magát Phil testvére,Louise és oldalbaszúrkálta egy bicskával a "sárgát". A Vagos-os férfi legutolsó erejéig is küzdött. Felvette a pisztolyát és Louise szemeibe lőtt. többiek azonnal odarohantak és kivégezték a Vagos-ost:
Phil: -Ne! Ne NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Phil könnyezni kezdet majd teljes erejével még egyet belerúgott a Vagos tagjába. Utána átölelte Louise-t,aki még nagynehezen egy utolsó mondatot szólt testvéréhez: Phil! Tudd,hogy mindig szerettelek,és kérlek hyelettem is végezd ki ezeket a férgeket...
Phil: -Megígérem,hogy kicsinálom őket!
Louise Cassidy elhunyt. Mindenki egy perc néma csendet áldozott a bátor nőre. A kapitány hozott egy hullazsákot amibe becsomagolták a nőt. Ezután beindított a hajót és visszavitte Tommyékat a partra. Ott megköszönte a segítséget és a maradék két emberével megesküdtek,hogy bármiben segítenek nekik. Phil a nővérét elásta a telepén,majd pedig iszonyatosan bedühödött. A barátaival nyugtatgatták,ám hiába. Phil és a többiek azonnal Michaelék fele vették az irányt,hisz tudták,hogy Amanda is odatart. Amikor odaértek,még nem volt ott a nő. Addig elmondták Michael-éknek,hogy mi történt. Michael megsajnálta Phil-t és tudta,hogy nem kegyelmezhet Amandának.
Michael: -Figyelem! Amanda és a szaros kis Vagos brigádja is ide fog jönni,szóval úgy készüljünk! Trevor és Franklin követik Amandát,tehát mikor ideér,ők is meg fognak érkezni. Jimmy és én fogjuk kinyírni a szajhát,ti pedig majd a Vagos-t fogjátok porrá lőni Trevorral és Frank-el.
Niko: -Igenis!
Phil: -Michael! Hadd öljem meg én azt a szemétládát! Megölette a testvéremet...
Michael: -Rendben van! Mi elkapjuk Jimmy-vel,te pedig szépen felnyársalhatod!
Tommy: -Tessék Phil! Itt van Ricardo Diaz régi Katana-ja. Ezzel élvezetes egy gyilkolás
Phil: -Láncfűrészt akarok!
Tommy: -Rendben...
Nem sokkal később megérkezett Amanda és ezt követően Trevor illetve Franklin. Michael jól sejtette,hogy a Vagos is ide fog érni. Ahogy Amanda a ház kapujában várta a csapatát,ami hamar meg is érkezett.
Michael: -Gyerünk!
Mindenki kirohant a házbólés amit mozogni láttak,azt azonnal ütötték,lőtték,szúrták. Trevor egy baltát belevágott az egyik Vagos-os képébe. Utána rátámadt két másik. Azokat szó szerint félbevágta. Franklin Chop-ot hívta segítségül,aki szokásához híven cafatokra tépkedte a gonoszokat. Közben Franklin pár golyóval meglőtte a szenvedő áldozatokat. Tommy,Niko és Mercedes MP5-ösökkel sorozták meg az ellenséges csapatot. Roman,Mallorie és CJ minden mozdítható tárggyal csapkodták a szembejövőket. Amanda Michael keresésére indult. Pár perc múlva össze is futottak:
Amanda: -Na végre megvagy! Tudod mindig is utáltalak,de most annyira,hogy menten fejbe is lőnélek.
Michael: -Kölcsönös az érzés...
Amanda: -Akkor elő fegyvert gyáva féreg és lőj.
Michael: -Mit szólnál,ha inkább bunyóval döntenénk el?
Amanda: -Legyen.
Amanda,mint valami szerencsétlen úgy csapkodott a levegőben. Michael nem akarta bántani,hiszen nő,de Amanda olyan dolgokat mondott,amivel teljesen Michael lelkébe gázolt. Ezt nem hagyta annyiban és pofánverte a feleségét. Ekkor ugrott elő a bokrok közül Jimmy.
Jimmy: -Csá muter! Mizu?
Amanda: -Hát te meg?
Jimmy: -Tudod van fent a rendőrség adatbázisán pár olyan dolog,ami miatt szégyellem,hogy az anyám vagy. Hát milyen egy ribanc vagy te? Legszívesebben most felkötnélek a beleidnél fogva.
Amanda: -Ilyet mondasz a saját anyádra? Taknyos kölyök...
Jimmy: -Nos ezt érdemled...de tudod,mivel nem nekem ártottál a legtöbbet,ezért nem én foglak kicsinálni. Ismerd meg azt az embert,aki most vesztette el a nővérét az egyik seggfej csicskásod miatt. Bemutatom Philt!
Amanda: -Hát ez a s*gg ott volt a hajón...jaj hát most meghalt a nővére..nagy cucc.
Phil: -Rohadj meg te repedtsarkú k****.
Amanda: -Hehehe:D
Michael és Jimmy lefogták Amandát. Phil fogott egy kötelet,azzal odakötözte jó erősen a nőt a fához. Ezután felvette a láncfűrészt és Amanda feje előtt tartotta.
Amanda: -Ne csináld! Kérlek ne!
Phil: -Ó kegyelemért könyörögsz? Jutott volna eszedbe ez már akkor,amikor beálltál a Vagoshoz. Nem vagyok az a megbocsájtó típus. Utolsó kívánság?
Amanda: -Kérlek ne ölj meg,bármit megteszek..
Phil: -Na jó ezt már hallottam. Nem pazarlom az időmet!
Phil egy jó nagyot belevágott Amanda hasába,majd pedig szép lassan elkezdte vagdalni az arcát. Ömlött a vér Amandából,lassacskán pedig Phil cafatokra szabdalta. Michael és Jimmy kissé megijedtek Philtől.hisz soha nem látták ennyire kegyetlennek. Vajon kit fog megölni Phil legközelebb? És vajon a Vagossal leszámol a csapat? Kiderül a következő részben:D
TO BE CONTINUED...