GTA Chicago

Kitalált GTA sztorik.
NikitaDragovich

GTA Chicago

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 09. 18. 14:02

Aha értem sok szerencsét .üdv amúgy én meg Cube Head csináltunk kitalált GTA Storyt nézd meg a Saját Videóban van :) a címe :GTA:Egy történet Los Santos gettójában nézd meg.üdv

Avatar
MasterP
Sprunk-függő
Hozzászólások: 361
Csatlakozott: 2011. 08. 13. 08:44

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: MasterP » 2011. 09. 18. 14:28

Láttam, örülök, hogy vannak akik a GTA-n túl is fantáziálnak :)
Én személy szerint nem fantáziáltam olyan sokat, hogy leírjam, viszont egy valamit a saját elképzeléseim szerint tartok: méghozzá azt, hogy a Vice City legelső intro-jában Vic Vance nem hal meg, csak kórházba kerül és felépülése alatt ideiglenesen visszavonul. Ez az én teóriám :)
Ezt hívják balladai homálynak :) (ennyit megtanultam irodalomból), azaz az ember a saját elképzelése/fantáziája alapján alakíthatja a végkifejletet :). Nem vagyok annak a híve, hogy a főszereplők meghaljanak :), méghozzá pont az akit te magad is irányítottál egykor mint az adott város ura... :)

NikitaDragovich

GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 10. 15. 19:15

1. Küldetés:
Róbert Bock 25 évesen elutazik barátjával Dr.Wolfal Chicagoba, Robi keresztapja ígérte Robinak, hogy jó élete lesz Chicagóban, amikor megérkeztek akkor a keresztapja egy Trabanttal várta őket és Robi kérdezte tőle, hogy hol van a Terepjáród azt mondta, hogy a szerelőnél és ezzel a kocsival kellet jönnie. Amikor megérkeztek Robi meg Dr.Wolf látta, hogy tiszta rossz Robi keresztapjának a háza és Robi keresztapja elmondta az igaságot, hogy rossz volt az egész élete és a Maffia üldözi. Robit nagy nehezen rá vette, hogy pusztítsa el a Maffiát.
Jutalom: 0$
2. Küldetés:
Utána Dr.Wolf meg Robi keresztapja elmentek telefont venni, hogy ha valami baj lenne, tudják egymást hívni, addig Robi a keresztapjának a házában maradt és addig körül néz ebben az utcában, amikor Robi kiment az ajtón úgy gondolta, hogy vesz magának egy hot dogot, mert éhes volt 5$ került a hot dog és Robinak pont annyi pénze maradt. Utána észrevette, hogy egy fekete ruhás ember a keresztapjának a házához tart és egy bombát elhelyezet ott a háznál a Maffia egyik embere Robi fog egy fát és leüti a Maffia tagot és hatástalanította a bombát és megérkezet Dr.Wolf meg Robi keresztapja és 3 telefont vettek spórolt pénzből régi fajta Nokia volt. Robi mondja a keresztapjának, hogy leütőt, egy Maffia tagot, Robi keresztapja oda adta a Maffia tagot a rendőröknek és kaptunk 2000$ Robi keresztapja adott Robinak 500$ és kész a küldetés és ilyenkor mentsük le a játékot.
Jutalom: 500$ és egy telefon

3. Küldetés:
Robi elfáradt és elment aludni másnap reggel kinézett az ablakon és gondolta, hogy elmegy fegyvert venni és gyakorolja a fegyverhasználatot. Robi mondta a keresztapjának, hogy ő most elmegy fegyvert venni meg egy pár festéket, hogy befesse a házat. És Robi keresztapja elmagyarázta Robinak, hogy hol vannak a fegyver boltok és a festék boltos. Dr.Wolf, Robival tartott és Robi Taxizott közben beszélgetek Dr.Wolfal: Dr.Wolf: - Robi sajnálom, ami történt, hogy a keresztapád át vert
Robi: - Nem a te hibád
Robi: Tudod nem volt valami jó életem most még rosszabb lett az életem. Nem tudom, hogy mit tegyek, most gyilkolnom kell, hogy éltben maradhassak!!
Dr.Wolf: Nyugodj meg meg fogjuk valahogy oldani
Robi: Bár úgy lenne!
Robi: Fuck, ott van 20 maffia tag fuck!
Dr.Wolf: Fuck, Robi tapos a gázba!!!
Maffia tagok: Itt vannak Robiék öljük meg őket!!
Ilyenkor meneküljünk el és vegyünk fegyvereket meg festéket és mennyünk haza, és kész a küldi.
Jutalom: egy pisztoly és egy Uzi meg festékek

4. Küldetés
Robiék haza értek és elkezdték festeni a házat és közben beszélgetek és valaki becsengetett Dr.Wolf kinyitotta az ajtót és egy maffia tag volt az. A maffia tag leütötte Dr.Wolfot és elő vette a fegyverét, Robi kilőtte a kézéből a pisztolyt a maffia tag megadta magát. Robiék elkezdtek vele beszélgetni a maffia tag mindent tagadót és elővett egy pisztolyt, Robit le akarta lőni, de Robi keresztapja fejbe lőtte a maffiát és észrevették, hogy egy másik maffia tag el akarja vinni Dr.Wolfot és Robi utána ment a keresztapjának a Trabantjával.
Jutalom: Semmi

5. Küldetés
Robi elkezdte üldözni a Maffia tagot.
Robi: -Fuck tiszta lassú ez a Trabant!
Maffia: - Ez idióta, hogy Trabanttal üldöz engem?
Robi elkezdte lőni a Maffia autóját és a Maffia kidobta Dr.Wolfot az autóból és az idióta Maffia neki ment egy autónak és felfutott egy lépcsős helyre. Dr.Wolf magához tért és Robi azt mondta, hogy maradjon, itt mindjárt jön, csak megöli ezt a buzit. Robi felfutott a lépcsőn és a Maffia tag lábon lőtte Robit egy M4-el és a Maffia meg akarta ölni Robit, de Dr.Wolf lelőtte a Maffia tagot és Robi felszedte az M4-et és haza mentek Dr.Wolfal.
Jutalom: 2000$ és egy M4

6. Küldetés
Robi haza érkezett Dr.Wolfal, Robi elmesélte a keresztapjának, hogy mi történt és Dr.Wolf mondta, hogy most megy aludni, mert elfáradt és Robi keresztapja mondta Robinak, hogy van egy éterem és menjünk el oda és nyírjuk ki a Maffia tagokat és jöjjünk vissza. Robi elment ebbe az olasz éterembe ezt az éttermet Una grande ciotola-nak hívták. Robi megérkezett a Maffia tagok észrevették Robit és Robi elő vette az M4-ét és 3 maffiát megölt egy maffia tag mondta Robinak, hogy ne bántsa, mert tud valamit és pont ilyenkor lőtték le Robi meglátta, hogy ott van egy maffiavezető Robi utána futott, de a maffia főnök bele ugrót a repülőbe és elmenekült. Megérkeztek a rendőrök:-itt a CPD adják meg magukat! Robi ideges lett és ott volt az éteremben egy ejtőernyő Robi kiugrott az ablakon és elejtőernyőzött a keresztapja házához.
Jutalom: 2000$

7. Küldetés

Robi, amikor haza érkezett látta, hogy a keresztapja nincs otthon Dr.Wolf meg aludt és Robi gondolta addig egy kicsit ki kapcsolódik és elmegy bowlingozni és elsőnek elment inni meg megevett 2 Hot dogot. Utána lement a tengerpartra és megcsörren a telefonja a keresztapja volt az mondta Robinak, hogy van egy hölgy aki tud titkokat a Maffiákról kéne vele beszélgetni, hogy elmondja a titkokat, de Robi mondta, hogy ő nem szereti a lányokat és ne hogy félre értse nem "meleg" csak nem szereti a lányokat, de Robi keresztapja azt mondta kéne ezzel a lánnyal szeretkezni Robi vissza utasította, de nagy nehezen rá vette a keresztapja, és elmondta a lány nevét meg, hogy hol szokót lenni a lány tengerparton szokót lenni és bowlingozni is szokót. Robi letette a telefont megkereste a lányt a tengerparton egy szép fiatal lány volt. Robi be mutatkozott neki és Robi meghívta bowlingozni elmentek bowlingozni és utána elkezdtek beszélgetni azt mondta a lány elég jó bowlingozunk csak nem vagyunk olyan izmosak és mondta Robinak, ha kigyúrja magát, akkor megadja a telefonszámát a lány mondta, hogy a tengerparton megtalálja és Robi azt mondta, hogy rendben vissza jön ha kigyúrta magát és Robi el bucsuzott a lánytól.


Jutalom: 100$
8. Küldetés

Robi keresztapja haza érkezet Robi elmesélte, hogy mi történt és Robi keresztapja mondta, hogy akkor ki kell magunkat gyúrni, de a konditerem a Maffiák területén van, ezért Robinak el kell foglalnia a területet M4-ben még marad töltény, és Robi elment venni fegyvert. Töltényt vett a pisztolyba meg az M4-be és még vett ejtő ernyőket, és ha megvettünk mindent, akkor mennyünk a maffiák területére és foglaljuk el a területet. Robi elfoglalta a területet és a Maffiák pénzét felszedte így szerzet magának 10000$-t.

Jutalom: több lőszer és 10000$9. Küldetés
Robi elfoglalta a területet és be ment a konditerembe és elkezdet gyúrni 30 percet gyúrt és megnövekedet az izma és azt gondolta, hogy kihívja ezt a bokszolót gyakorlásra a bokszoló elfogadta és Robi elkezdet bokszolni a bokszolóval Robi nyert és a bokszoló tanított Robinak egy új kombot és Robi ki ment a konditeremből meg csörrent a telefon Robi keresztapja volt az és mondta, hogy a maffia elrabolt két 80-as évekbeli híreségett Phil Collinsot és Jeff Lyneet Robi fel szállt egy motora és ott volt egy ugrató és elugratott a olasz éteremig ami nem volt olyan messze és be ugratott az ablakon ott voltak a maffiák és a 2 híresség Robi ejtőernyővel rá ugrott az egyik maffiára a többi maffiát ki nyírta kiszabadította a hírességeket, de az egyik maffia tag el akart futni, de elesett és mondta Robinak, hogy ne bántsa Robi nem bántotta, de megérkeztek a maffiák körbe vették Robiékat és Dr.Wolf megérkezett a rendőrökkel a rendőrök letartoztatták a maffiákat a két híresség megköszönte Robinak a segítséget és mondták, hogy majd ugorjon be hozzájuk adni fognak pár munkát és Necrosmoke rendőrtiszt beszélgetett Robival mondta Necrosmoke, hogy most a rendőröknek fogunk dolgozni és ártatlan embereket nem ölhetünk csak maffiákat és adott nekünk 100000$ és mondta, hogy segíteni fog nekünk és azt mondta, hogy majd mennyünk be a kapitányságra, mert adni fog nekünk munkát. Robi mondta keresztapjának, hogy most ő elmegy ahhoz a lányhoz.
Jutalom: 100000$

(a 10.-küldit nem írtam le mert sérti a szabályt aki akarja annak leírom PÜ-ben)
Köszönöm a segítséget Cube Headnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NikitaDragovich 2011. 10. 15. 19:50-kor.

Avatar
MasterP
Sprunk-függő
Hozzászólások: 361
Csatlakozott: 2011. 08. 13. 08:44

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: MasterP » 2011. 10. 15. 19:43

nekem nincs bajom, hogy leírod a te küldieidet :), de szerintem nem a videó részlegbe kéne :S, legalább is ha nem tervezel hozzá vidit

NikitaDragovich

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 10. 15. 19:49

De majd fogok hozzá csinálni Videót ugye legalább tetszik a GTA Chicago? és elfelejtettem mondani , hogy Cube Head is segített nekem a küldikben!

Avatar
Cube Head
Hidegvérű gyilkos
Hozzászólások: 1029
Csatlakozott: 2011. 03. 15. 14:49
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: Cube Head » 2011. 10. 15. 20:03

hát, bagyot alkottunk :)
It's time for the Lance Vance Dance!

NikitaDragovich

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 10. 15. 20:25

Hát ja mint mindig még a GTA Chicago DLC-it is Cube Headal csináltam majd a DLC-ket is be mutatom :).

NikitaDragovich

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 11. 25. 20:20

Akkor most őrülni fogsz mert a GTA Chicago 2-ben benne lesz Vic Vance :).

NikitaDragovich

GTA Chicago küldetések 11-15

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 11. 26. 14:54

Itt az újabb küldik a GTA Chicagóhoz bocs, hogy ilyenkor mutatom be nektek!

11. Küldetés: Egy új barát (New friend)
Amikor reggel lett Robi elmondót mindent Elenának és Elena azt mondta, hogy nem tud semmit semmilyen Maffiáról és Elena kizavarta Robit a házából, mert Robi nem szereti csak a keresztapja miatt randizott vele. Robi, amikor kijött a házból ott volt az a bokszoló, akivel bokszolt és a bokszoló beszélgetett Robival és azt mondta, hogy szólítsa Németh Bálintnak és Bálint a Maffiákról beszélgetett Robinak, hogy a Maffiáknak adóságot kell fizetnie és azért bántják, mert 2009-ben megölte Joey Leone-t, egy öregember segített neki Alden volt a neve és Niko Bellic is segített neki. Robi haza vitte Bálintot és Bálint azt mondta, hogy bármikor vissza jöhetünk, mert vehetünk tőle fegyvereket és azt mondta, hogy ez a bolt Victor Vance-jé aki elvileg nem halt meg 86-ban!
Jutalom: fegyverbolt, 200$


12. Küldetés: Áruló árnyékok! (treacherous shadows!)
Robi elment a kapitányságra és bement Necrosmoke irodájába Necrosmoke megkínálta Viskivel és mondta Robinak, hogy mennyünk vissza abba az étterembe, mert ott vannak a Maffiavezetők. Necrosmoke oda adta Robinak a Minigunját az autóját és egy golyóálló mellényt. Robi elfogadta és elindult az étterem felé, amikor megérkezett ott volt a keresztapja és a Maffiavezetők és Dr.Wolf-ot kínozták Robi keresztapja mondta Robinak, hogy ő elárulta és Robi mérgében elővette a minigunját kinyírta a maffiákat és a keresztapa elmenekült repülővel. Robi elvitte Dr.Wolf-ot a korházba és megkérdezte tőle, hogy mit csináltak vele a Maffiák és azt mondta, hogy kínozták. Robi mondta, hogy az apja jó mondta, hogy ne bízzak a keresztapámba, mert át fog verni és ne mennyek ki Amerikába erről beszélgetek és Dr.Wolf mondta, hogy Necrosmoke is ott volt meg valamilyen Rodrigo Burner is Robi azt mondta, hogy tudja ki az a Rodrigo őt üldözte tegnap előtt és ő volt az, aki elmenekült repülővel Robi lerakta a kórháznál Dr.Wolf-ot és Robi sietett, mert megakarják ölni Bálintot.
Jutalom: semmi

13. Küldetés: Ismeretlen ember..... (Unknown people.....)
Robi megérkezett Bálint házához már fel volt gyújtva a ház és ott volt egy papír az volt rá írva, hogy gyere el Dél-Chicagóba és hozz nekünk fél millió $. Robi beszállt az autóba és elment Phil-hez meg Jeff-hez, hogy elmondja, hogy mi történt. Robi elmondott nekik mindent és belépet a házba Necrosmoke és mondta Necrosmoke, hogy nem dolgozik a Maffiának csak beépített ügynök a Maffiánál. Necrosmoke adott Robinak fél milliót és Robi előbb ellátogatott Elenához. Robi mondta Elenának, hogy veszélyben van, el kell menni Phil Collins-hoz és Jeff L.-hez. Elena, Robira hallgatott és elindult Phil és Jeff-hez addig Robi elindult Dél-Chicagóba. Oda adta a Maffiáknak a pénzt, de a maffiák átverték és Bálintot meg Robit leütötték és egy elhagyatott helyre vitték Liberty Citybe. Robi és Bálint magukhoz tértek és egy régi ismerős segített Robiéknak kiszökni az elhagyatott helyről egy Alden nevű öregember volt Bálint régi barátja és haza vitte Robiékat.
Jutalom: 4000 $

14. Küldetés: A kapú! (The gate!)
Robiék haza érkeztek és elmesélte Phil-éknek, hogy mi történt és Robi kibékült Elenával és Robi megcsókolta és Elena azt mondta, hogy haza kell mennie Vice City-be a szüleihez, mert ott biztonságban van Robi azt mondta, hogy elviszi a reptérre. Megérkeztek a reptérre Elena elköszönt Robitól és csókolóztak Elena felszállt a repülőre a történelem megismételte önmagát, mert ez volt a 9/11 2-ő a repülő felszállt és Maffiák voltak a vezetők a repülő neki ment a reptérnek és felrobbant Robi majdnem meghalt, mert eltalálta a repülő roncsa a mentő vitte el Robit és 3 hónapig komában feküdt és 2 hónapra rá fogta fel, hogy mi történt!
Jutalom: NINCS!

15. Küldetés: Egy új élet (New Life)
2023 November. 01.
Robi November elsején fogta fel, hogy mi történt és megfogadta, hogy kinyírja a Maffiát! Mert tönkre tették az életét. Pár órával később a rendőrök megkeresték Robit és közölték vele, hogy a barátnője meghalt. Robi nagyon ideges lett és mondta, hogy ő soha többé nem lesz szerelmes. Robi neve az egész világon elterjedt még a katasztrófa is sok újság erről írt, de Robit ez nem érdekelte beszállt az autóba és elment Necrosmoke-hoz. Necrosmoke nem volt az irodájában, csak egy papír volt ott az volt rá írva, hogy: "Én elmentem az ügyeimet intézni te addig menny el a Humboldt Parkba, mert a maffiának az egyik volt tagja ott árulja a drogot és lehet, hogy tud infókat a maffiákról meg robbanószereket, bombákat is árul! Vegyél tőle bombát, hogy fel tud robbantani a maffiák éttermét. Robi elment a Humboldt Parkba a volt maffia tag ott volt. Robi kérdezősködött tőle a maffiákról a maffia tag mindent tagadót és elő vette a pisztolyát, Robi gyorsan lelőtte. Ilyenkor szedjük fel a bombákat mennyünk a maffiák éttermébe és helyezzük el a bombát és robbantsuk fel az épületet. A Küldetés teljesítve!
Jutalom: 40000$, bomba, robbanóanyagok

Köszönöm Cube Head segítségét :) !

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

GTA Chicago küldetések 16-20

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 12. 10. 17:14

16. Küldetés: Maffia bosszúja II (The Maffia’s revenge II)
Ez után Robi telefonja megcsörrent és Necrosmoke volt az, Robi felvette a telefont és Necrosmoke mondta Robinak, hogy jöjjön egy raktárba South Chicago-ba az E 83rd ST körzetbe. És ott lesz egy elhagyatott raktár oda mennyünk be. Robi azt mondta, hogy oké és letette a telefont. Robinak ilyenkor már valami gyanús volt és ezért felhívta Bálintot meg Dr.Wolf-ot, hogy jöjjenek vele. Így is lett Robiék bementek a raktárba, Dr.Wolf meg Bálint a ház hátújánál elbújtak. Ott volt Necrosmoke meg egy csomó Maffia és Robi keresztapja, Robi elmondta mindenek a keresztapját és Robi háta mögött ott volt egy késelős fickó Robi elvette a kését és leszúrta. Dr.Wolf meg Bálint berúgták az ajtót és fedezékbe álltak. Ekkor Robi lelőtte az egész Maffiát, Necrosmoke meg Robi keresztapja elmenekültek, és a rendőrök is megérkeztek gyorsan szálljunk be egy autóba, vigyük haza Dr.Wolf-ot meg Bálintot és kész a küldetés.
Jutalom: 2000$
Phil Collins küldetései:

17. Küldetés: Triad vs Yakuza (Triad vs Yakuza)
Robi haza vitte Bálintot és Dr.Wolf-ot. Utána Robi elment Phil-hez és Jeff-hez, hogy elmondja nekik, hogy Necrosmoke áruló! Robi elmesélte Phil-nek és Jeff-nek. Phil, Robi-t megbízta egy küldetéssel az volt a küldetés, hogy South Chicagoban ahol előbb volt Robi oda mennyünk vissza, mert a Yakuzák és a Triádok ott élnek és folyton háborúznak és főleg megijedtek amikor Robiék lövöldöztek a területükön ezért minket is ki akarnak nyírni. Robi elment a területükre éppen békét akartak kötni ilyenkor zavarjuk meg a békekötést és nyírjuk ki őket. A Yakuza vezető menekül, helikopterrel vegyük elő a rakétavetőt és nyírjuk ki. Utána mennyünk el a területről és kész a küldetés.
Jutalom: ellenség: Triad, Yakuza, 40000$

18. Küldetés: Amerika és Anglia (America and England)
Phil megint megbízta egy küldetéssel Robi-t. A küldetés, mégpedig az volt, hogy Phil Collins régi menedzserét Barry Mickelthwaite-it hozzuk el a reptérről, mert most érkezett Angliából, Robi elindult a reptérre ott volt Barry. Robi mondta Barry-nak, hogy ő Phil Collins barátja azt mondta Barry, hogy tudja halotta, hogy mi történt velünk és azt mondta, hogy részvétel a barátnőd miatt, mondta Robi köszönöm. Robi elvitte Phil-hez Barry-t és kész a küldetés.
Jutalom: 0$, új barát: Barry

19. Küldetés: Üdvözlünk Liberty city-ben és Ghost Townban (Welcome to Liberty city and Ghost Town)
Phil Collins mondta Robinak, hogy Franco Forelli nem halt meg 1998-ban! És mennyünk Liberty-be és nyírjuk ki. Saint's Mark-ban van Portland területén, Robi elindult a reptérre, felszállt a repülőre, 1 nap múlva megérkezett egyenesen a Saint's Mark-ba ment ott volt egy Loeno megkérdezte tőle Robi, hogy itt van Franco Forelli. A Leone annyit válaszolt, hogy nem ez egy Leone éterem és utoljára Ghost Townban láttak Franco-t. Robi megköszönte és elindult Ghost Townba, megérkezett ott volt az a bank ahol Catalina lelőtte Claudét, és a bankban ott volt egy csomó Forelli tag. A Forellik elkezdték lőni Robit, Robi kinyírta őket Franco a hátsó kijáratnál menekült, Robi kilőtte a fegyvert a kezéből és megütögette, utána ki kell végezni, mint a GTA 4-ben, Robi elővette a pisztolyát és szétlőtte utána a vízbe beledobta a hulláját és visszament Chicagóba.
Jutalom: 20000$ ellenség: Forelli

20. Küldetés: Siess 8-Ball-hoz! (Go to 8-Ball!)
Robi visszatért Chicagóba és elmondót mindent Phil-nek, Phil azt mondta, hogy még biztos, hogy támadni fognak a Forelliék Ghost Town-ból. És Phil mondta, hogy Bálint barátja Alden hátha tud valamit a Forelliékről. Robi elindult Aldenhez és megkérdezte Aldent, hogy mit tud a Forelliékről, Alden mondta, hogy a Forelliéknek volt egy kaszinójuk Ghost Town-ban és most biztos, hogy bérgyilkosokat fognak küldeni ránk, de volt egy ismerősöm 8-ball, aki tudna neked bombákat adni, amivel felrobbanthatod Ghost Town-ot meg az egész Forelli-t. És most vissza kellet mennie Robinak Liberty-be, Robi visszament Libertybe épp indult 8-ball-hoz, de a Forelli bérgyilkosai megtámadták. Gyorsan nyírjuk ki őket és mennyünk el 8-ball-hoz és kész a küldetés.
Jutalom: bombák, 200$
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Toni Cipriani
Rajongó
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2010. 07. 02. 22:42
Tartózkodási hely: Budapest, Gyöngyös

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: Toni Cipriani » 2011. 12. 17. 18:04

Nem találom a szavakat! A helyedben kicsit azért jobban tájékozódnék az alvilágot illetően. Bevallom töredelmesen, hogy több résznél hatalmasat röhögtem. :) Fogalmazást kicsit terelhetnéd más irányba, sokkal jobban követhető lenne a történet, ha mellőznéd a „Bobi keresztapja” dumát.

Avatar
Bence (Visali)
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1790
Csatlakozott: 2010. 02. 17. 16:47

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2011. 12. 17. 18:22

Toni, még csak 13 éves. Ne várj sokat. ;)

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 12. 17. 23:20

Toni akkor olvasd el a többit is! A 15-20-ast is olvasd el! Visali én arról nem tehetek, hogy 13 éves vagyok, te is voltál már 13, hiába lehet, hogy nem nagyon tetszik nektek a GTA Chicago, de én akkor is szeretek írni kitalált GTA sztorikat, mert bele élem magamat! ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Toni Cipriani
Rajongó
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2010. 07. 02. 22:42
Tartózkodási hely: Budapest, Gyöngyös

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: Toni Cipriani » 2011. 12. 17. 23:45

Az én hozzászólásomból pont nem vehető ki, hogy tetszik-e vagy sem, erre direkt ügyeltem. Próbáltam nem beszólni, meg nem ajnározni, hanem építő jellegű kritikát megfogalmazni. Majd később szemrevételezem a többit is. Ezért meg ne haragudj, de ezen a részen tényleg hatalmasat röhögtem:
Robi keresztapja ígérte Robinak, hogy jó élete lesz Chicagóban, amikor megérkeztek akkor a keresztapja egy Trabanttal várta őket
Ezen besírtam, csodálatos. :')

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Chicago küldetések 1-10

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2011. 12. 18. 11:52

Oké ha lesz időm akkor kijavítom a hibákat, de most a 21.-ik küldinél tartok és még lekel írnom 60. küldi-ig és majd le kell fordítanom angolra, mert elküldöm a Rockstarnak, és majd lesz folytatása is a GTA Chicago 2, és még azt is le kell fordítanom, gondolj bele milyen nagy munka, évekig elfog tartani, de azért örülnék neki ha nem csak Cube Head segítene hanem te is vagy Visali stb.....
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Válasz küldése