Nem vagy egyedül a problémáddal, ezt ne feledd! Találd meg a közösséged.dani.szentgali írta:Az élet döntött így, mozgássérült vagyok, azokat meg kerülik a lányok. XD Meg a sok gyógytanfolyam meg gyúrás meg tanulás mellett amúgy sincs időm csajozni.
Nem vagy egyedül a problémáddal, ezt ne feledd! Találd meg a közösséged.dani.szentgali írta:Az élet döntött így, mozgássérült vagyok, azokat meg kerülik a lányok. XD Meg a sok gyógytanfolyam meg gyúrás meg tanulás mellett amúgy sincs időm csajozni.
Igazából mind a kettővel. Miért?Rockstar69 írta:A nagymagyarországos matricával van bajod, vagy azzal, hogy tilos?NoxiusEnterprise írta:Hé, van néhány igazán kedves ember, és kicsit máshogy kedves hölgy is közöttük. Khm...
Tényleg, ha van biztosúr, akkor van biztoshölgy is?
Én csak azt utálom, ha nagymagyarország van egy rendőrautón, mivel az elvileg tilos. De mindegy.
A Nagy-Magyarországos matricával mi bajod?NoxiusEnterprise írta:Igazából mind a kettővel. Miért?Rockstar69 írta:A nagymagyarországos matricával van bajod, vagy azzal, hogy tilos?NoxiusEnterprise írta:Hé, van néhány igazán kedves ember, és kicsit máshogy kedves hölgy is közöttük. Khm...
Tényleg, ha van biztosúr, akkor van biztoshölgy is?
Én csak azt utálom, ha nagymagyarország van egy rendőrautón, mivel az elvileg tilos. De mindegy.
Úgy gondolom, hogy ez nem politika, hanem történelem. Nézeteink teljesen egyeznek. Ezzel a sok "nagymagyarral" az a gond, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy az 1920 előtti Magyarországnak majdnem kevesebb, mint a fele volt magyar anyanyelvű, és a háború után való el csatolás nem olyan "itt meg ott húzzuk a vonalakat" módján történt, hanem a népesség anyanyelve és származása szerint.NoxiusEnterprise írta:Azon kívül, hogy fölösleges hagyománytisztelet, más nemzeteket elnyomó ország emlékét ébreszti bennem, és a tehetetlenség érzését demonstrálja semmi.
Ja, meg az, hogy a sok surmó folyamatosan arról pampog, hogy régen milyen szép és jó is volt, meg hogy az nekünk jár, stb. De különben nem mennék bele politikai vitákba. Mert tilos.
Hatalmasat tévedsz! Nézd csak meg Szlovákia keleti határát. Egy egyenes vonal. Falvakat vágtak ketté vele. Délen pedig muszáj volt megtoldani picit a Dunáig, hogy legyen mezőgazdasága is az országnak, ne csak krumplit termesszenek a hegyekben. A múltbeli sérelmekről pedig szerintem pont nem annak kellene beszélnie, aki Magyarországon született. Márcsak azért is, mert nem múltbeli, hanem jelenbeli sérelmekről van szó.xMaRk írta:Úgy gondolom, hogy ez nem politika, hanem történelem. Nézeteink teljesen egyeznek. Ezzel a sok "nagymagyarral" az a gond, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy az 1920 előtti Magyarországnak majdnem kevesebb, mint a fele volt magyar anyanyelvű, és a háború után való el csatolás nem olyan "itt meg ott húzzuk a vonalakat" módján történt, hanem a népesség anyanyelve és származása szerint.