Jó ötlet volt ez a topic, mert már én is untam minden hír alatt csatába szállni azokkal, akik aggódnak a térkép méretei miatt. A R* megmondta, hogy ez lesz a legnagyobb területű játék, amit valaha csináltak és mivel a játék marketingjét a 3 főhősön kívül szinte csak a térkép méretére építik már szinte a bejelentés óta, ezért én úgy gondolom, hogy nem nagyon van túlzás abban, amit mondtak. Bár azért részben megértem, hogy néhányan azt mondják, hogy csak akkor hiszik el, ha a saját szemükkel látják, ez teljesen oké is volt, csak amikor már mindenféle térképspekulációkra mutogattak és úgy mondták, hogy nagyobb térképre számítottak, akkor már valóban kicsit felment a pumpám és veszekedtem a hírek alatt. De most már van egy térképadatunk, ez a 49 négyzetmérföld, ami szerintem eléggé nagy. Szóval szerintem egy percig sem kell aggódni a térkép méretei miatt, mert tuti óriási és változatos lesz, hála az égnek nemsokára mi magunk is megtudhatjuk a pontos méreteket.
Egyébként nem szeretnék OFF-olni, de felmerült bennem egy kérdés a mai nap folyamán. Ez pedig az lenne, hogy tudtommal egy-két adminisztrátort kivéve mindannyian PC-sek vagytok és arra ugye egyelőre még nem jön a játék. Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne csupán, hogy akkor hogyan fogtok majd cikkeket írni meg véleményeket mondani a játékról?
Bár most jut eszembe, hogy azért vannak konzolosok is köztetek, így gondolom, nem lesz gond ezzel.