AC4 még nem tudjuk milyen lesz, de én így is az RDRt ajánlom.Franklin465 írta:volna egy kérdésem Red Dead Redemption-t vagy Assassin Creed 4-et vegyem meg???? (persze GTA V útán )
Nyilvánvaló, hogy: RDR!Franklin465 írta:na akkor RDR nyert de mégegy kérdés mélyket vegyem meg hamarabb:RDR vs AC3
Ott a pont.NikitaDragovich írta:
Nyilvánvaló, hogy: RDR!
Na ez már talán egy csöppet nehezebb döntés, mert az AC3 összességében azért nem lett egy rossz játék, de ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy RDR.Franklin465 írta:na akkor RDR nyert de mégegy kérdés mélyket vegyem meg hamarabb:RDR vs AC3
Mi a baj a lovakkal és az AI-jukkal?! Bár az OFF-olás elkerülése érdekében szerintem ezt a dolgot az RDR topicjában tárgyaljuk meg.realostew írta:Én ma végeztem az RDR sztory line-al egyébként. Meg belekezdtem az Undead Nightmare-be is. Nem kell sokáig taglalnom, hogy a sztori kenterbe veri az AC-t. Legalábbis szerintem. (Bár az ACIII-al még nem játszottam.) Kicsit szárazabb és érettebb, de mindenképpen jobb. Ráadásul tele van lehetőségekkel a játék.
Amit még mindig nem tudok neki megbocsájtani, az a lovak irányítása és AI-ja.
Most aztán tényleg nem tudok eligazodni rajtad. Először kijelented, hogy tetszik az ACIV, aztán egyetértesz realostew-vel, hogy már most unod ezt a játékot, pedig még ki se jött, most meg megint azt mondod, hogy az ACIV jó és méltóbb ellenfele az RDR-nek, mint a 3. Mondjuk én ezzel azért egy kicsit vitatkoznék. Bár ez elég személyfüggő. Két híres történelmi korszakot megörökítő játékról beszélünk, az egyik a vadnyugatot, a másik a kalózok életét mutatja be. Szóval igen, ez abszolút személyfüggő, vagy a cowboyokat szereted jobban, vagy a kalózokat.Kiscserko írta:Szerintem egy ac iii vs rdr sokkal könnyebb döntés, mint az ac iv vs rdr. A iv sokkal jobbnak tűnik, mint a iii.