és lesz Patch is meg beszéltek itt olyan ról hogy a konzolok nem elég jók már hát miről beszéltek a R* xboxon meg Ps 3-on tesztelték a játékot tudják hogy mit csinálnak és úgy is lesz patch ahogy előbb mondtam nem kell rinyálni ezek miatt vannak viták a főoldalon is
 és lesz Patch is meg beszéltek itt olyan ról hogy a konzolok nem elég jók már hát miről beszéltek a R* xboxon meg Ps 3-on tesztelték a játékot tudják hogy mit csinálnak és úgy is lesz patch ahogy előbb mondtam nem kell rinyálni ezek miatt vannak viták a főoldalon is
 És nagyon remélem hogy a warezosok nem tudnak majd online játszani a gta-val az lenne még az irtó nagy pofátlanság.
 És nagyon remélem hogy a warezosok nem tudnak majd online játszani a gta-val az lenne még az irtó nagy pofátlanság.  
igy kéne hozzá állni nem tudom mi a bajotok ha meg nézitek a videókat észre lehet venni hogy minden egyes járó kelő és sofőr mind olyan mint ha igaziak lennének balesetek rendőr igazoltat és még sok mindendani.szentgali írta:A grafikával én sem értem, mi a probléma. Ilyen élethűen kidolgozott kocsikat (még a látszólag nem túl jó törésmodell ellenére) még életemben nem láttam sandbox akciójátékban! Sőt, ami az igazán kurvakemény, hogy ilyen jól kinéző verdákat eddig csak a Forzában, illetve a Gran Turismo 5-ben láttam!!! Szerintem ESZMÉLETLENÜL jól néznek ki! Aztán ott van, hogy az emberek is sokkal részletesebbek benne! Például a jetskys videóban, amikor Franklin vizes ruhával rámászott a dzsetszkire, összefutott a nyál a számban! NAGYON kemény volt! Bár nem néztem sok videót, mert nem akartam lelőni túl sok poént magam előtt, ez a maroknyi videó is elég volt arra, hogy minden grafikával kapcsolatos aggodalmam elszálljon! Egyszerűen lenyűgöző! Szóval srácok, most még sírtok itt a grafika miatt, de ha holnapután lecsekkoljátok a saját PS3-motokon/X360-otokon HDMI kábellel, akkor garantáltan dobtok egy hátast!
 Online nem fognak tudni játszani,a azt már a 4-nél is megoldották.
 Online nem fognak tudni játszani,a azt már a 4-nél is megoldották. " a másik meg az hogy nem mondtam azt hogy nincs igazatok a de a játék így is élvezhető nagyon is. a másik meg az hogy azért egy kicsit még jó hogy vissza vettek a tőrés modellből vagy is inkább maszibbavá tették mert a GTA 4-ben túl gyorsan szét lehetett törni kb mint ha csak papírból lett volna és nem fémből
" a másik meg az hogy nem mondtam azt hogy nincs igazatok a de a játék így is élvezhető nagyon is. a másik meg az hogy azért egy kicsit még jó hogy vissza vettek a tőrés modellből vagy is inkább maszibbavá tették mert a GTA 4-ben túl gyorsan szét lehetett törni kb mint ha csak papírból lett volna és nem fémből