Na, ma megérkezett a GTA V! Kipróbáltam, és csak két szóval tudnám jellemezni: Nagyon jó!
Haláli, ez minden idők legjobb GTA-já. A zenék rohadtul tetszenek, a helyszín lenyűgöző!
Sajnálatos módon nem tudtam vele sokat játszani, mivel nincsen sok időm, tehát csak az első küldetésekről tudok írni.
A játék legeleje tele volt izgalommal! Szerintem ez volt EDDIG a legszuperebb első küldetés az összes GTA-ban! Annyira hangulatos volt, mikor a rendőrök jöttek és jöttek. A végén pedig Bradet és Michaelt elkapták, Trevor pedig elmenekült. Nem sokkal ezután, láthattuk, ahogyan Michaelt eltemetik; ám valójában nem halt meg, csak megjátszotta a halálát.
Az intróban, azaz 9 évvel később, Michael a terapeutájával beszélt, aki megkérdezte, hogy Jimmy hogyan viselkedik. Természetesen az apa egyhangúan válaszolt, habár lejárt az idejük, így a Doki rákérdezett, hogy jövő héten folytassák-e a beszélgetést? Michael pedig felelte: "Azt hiszem."
Miután ezzel végeztünk, Michael összefut Lamarral és Franklinnel, akik megkérdezik, hogy merre található a Berto beach house. Természetesen a férfi megmutatja nekik illedelmesen, s ebben a pillanatban Franklinre váltunk, akivel el kell lopnunk egy autót, s követnünk kell Lamart Simeon boltjába.
Aztán volt még egy csomó átvezető, amelyben láthattuk Jimmyt Simeonnal dumcsizni, mivel autót szeretett volna vásárolni. Illetve a Vagosokkal is volt egy kisebb tűzharc, de sajnálatos módon ezután már kiléptem.
Nos, felfedeztem pár dolgot, mégpedig, hogy kik fognak visszatérni a GTA IV-ből. Ha nem baj, akkor leírnám spoileressen:
Packie McReary, Poppy Mitchell, Samantha Muldoon, Tyler Dixon, Terry Thorpe, Niko volt barátnője, Michelle és Brucie Kibbutz.