Gratulálok, ügyes vagy .scoobydooesben10fan írta:Sikerült a Rev-ben az összes főkldetés 100%-ra. Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy kellenek-e a challenge-ek a 100%-os játékálláshoz? Most amúgy 98%-nál tartok.
Bocsi, de ezt inkább már nem nézem meg, hiszen én csak később fogom megvenni a Black Flaget.scoobydooesben10fan írta:
Ez már Templar's Creed...
Mint az összes többi. Akkora a hype a játék körül... Watch Dogs-nak, GTA V-nek nyomába se ér, The Division-ről nem is beszélve.Kiscserko írta:Bár ezt a videót most nem tudom megnézni, de az eddigiek alapján tökéletesen egyetértek Danival.
Mivan? Mi ment nekem?!Neil írta:Mint az összes többi. Akkor a hype a játék körül... Watch Dogs, GTA V a nyomába se ér, The Division-ről nem is beszélve.Kiscserko írta:Bár ezt a videót most nem tudom megnézni, de az eddigiek alapján tökéletesen egyetértek Danival.
Szerk.: Hopp, ez Daninak ment, aki leszólta a játékot.
Erre írtam Neked azt, amit.dani.szentgali írta:Hát hogy ez mekkora sz*r a GTAV-höz képest! Meg persze amúgy is.realostew írta:Ki gondolta volna? Még egy ACIV játékvideó...
http://www.youtube.com/watch?v=fsFvrrjCJb8