Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 04. 22. 19:57
A WD-ről, The Crew-ról, The Divisionról még nem kéne elmondani ugyanezt, hiszen még egyik sem jelent meg. Persze ha a halasztásokra gondolsz, akkor teljesen egyetértek. Elképzelem magam előtt, ahogy a Ubisoft vezérrétege ostorral hajtja a különböző fejlesztőrészlegeket, a szerencsétlen fejlesztők meg azt sem tudják, mit csináljanak. Hiába van jó szaktudásuk, ebben a nagy hajtásban még azt is elfelejtik, amihez értenek és ebből születnek a felemás vagy a kifejezetten csapnivaló játékok.
A Watch Dogs-ra kíváncsi vagyok, remélem, hogy azt azért nem rontják el még ebben a nagy hajtásban sem, kár lenne az alapból zseniális lehetőségekért, újítónak ígérkező játékmechanizmusért. A Crew elsőre nagyon megtetszett attól függetlenül, hogy nem vagyok egy nagy autóbolond, viszont mivel csak PS4-re és Xbox1-re jön ki, ezért nincs sok esély rá, hogy valaha beszerezhetem. Division-ról azt hallottam, hogy állítólag még jön PS3-ra és X360-ra, bár annyira nem érdekel a játék. Mindenesetre arra azért kíváncsi vagyok, hogy a közelgő Ubisoft címekből melyek lesznek azok, amelyeket mind a kritikusok, mind pedig a játékosközösség nagyon jónak talál majd és mely(ek) lesz(nek) az(ok), amelyek hatalmasat buknak majd.