Úgy rémlik, bár nem vagyok benne biztos, hogy némelyik küldetésnél felajánlotta a játék, hogy újra csinálhatom, némelyik meg elveszett.Kriss írta:Köszi a segítséget, de most még eszembe jutott, hogy ha nem sikerül egy küldetés, akkor még azt ugyan úgy újra lehet próbálni, vagy az már ''volt, nincs''.
U.I: Elnézést, hogy nem a segítség topikba írtam, csak elnéztem.
Az is fel fog idegesíteni, nekem elhihetedKriss írta:Felidegesítettem magam a London 1961-en, mert olyan kicsi az időlimit. Inkább kezdem az I-vel aztán L 1969 és L 1961
Erre maximum az akkori fejlesztők tudnának értelmes magyarázatot adni (vagy nem). Lehet, hogy nehéz lett volna akkoriban megoldani (bár ezt kétlem), vagy direkt nehezítettek így. Ha sok pont hiányzik és nincs már küldetés, akkor a legtöbben nekifutnak megint. Én már hetek óta a játék felénél, a 3. városrészben vagyok, igaz, nem is nagyon nyúltam hozzá mostanában. Nehéz küldetések vannak, küzdeni kell.Kriss írta:De miért nem lehet újrakezdeni egy küldit, azt nem értem.
Kriss írta:Meg talán belekezdek a London 1969-be, de ha így folytatom, akkor előfordulhat, hogy használhatatlanra törik a laptopom.