GTA Big City

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Kriss X
Díler
Hozzászólások: 857
Csatlakozott: 2013. 01. 19. 17:43
Kapcsolat:

Re: GTA Big City

Hozzászólás Szerző: Kriss X » 2014. 10. 19. 17:04

14. A nagy visszatérés

Sarah reggel hétkor telefoncsörgésre ébred. Egy ismerős hang szól bele:
- Sarah, nagy szükségünk van rád! A bandahelyet fel akarja robbantani a katonaság egy drogügylet miatt.
- Várj, várj, várj! Ken? Te vagy az?- kérdezi Sarah.
- Igen, én vagyok.- válaszol rá.
- Azt hittem, hogy meghaltál. Felhívtam a kórházat és azt mondták, hogy a súlyos sérüléseid miatt nem tudtak megmenteni.
- Tudom, tudom, el kellett játszani a halálom a támadás miatt, csak most a Rapdesign leadta a drótot a rendőrségnek a drogügyleteinkről, mint ahogy előbb mondtam és a katonaság már tervezi az elpusztításunkat.- hadarja Ken a telefonba.
- Most nekem normális életem van, nem fogok eldobni mindent!- kiált Kenre Sarah.
- Kérlek. Csak te tudsz segíteni.
- Na jó, megyek. Egy kicsit azért hiányzik a banditaélet.
- Tudtam, hogy eljössz és már úton van érted egy golyóálló helikopter a múltkoriból okulva.
- Rendben, már hallom is a hangját.
- Oké, akkor nemsokára találkozunk.
Ezzel leteszi a telefont és felmászik a helikopterbe. Amikor elérkeznek Big City-be, már a tetőn várja őt Ken.
- Isten hozott újra itt, remélem jót repültél.- fogadja Ken a régi tagot.
- Hagyjuk a mellébeszélést! Na mi a terved?- kiált rá Sarah.
- Adok neked egy AK-47-et és egy rakétavetőt. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy menj el a katonaságra és robbantsd fel a három bombaszállító teherautót. Egy motort hagytam az utcán, mehetsz azzal. Valószínűleg őrzi majd egy csomó katona ezért jobb ha távolban maradsz. Nagyon pontosnak kell lenned, mert csak három rakétát tudtam venni.- mondja el a tervet Ken, Sarah rábólint és elindul.
Amikor a katonaságra ér, látja, hogy a három teherautó három külön helyen van. Az első rögtön a kerítés mellett. Azt egyből ki is lövi és a kerítés szétrepül. Berohan és lelövi a közelben lévő katonákat. Azután elbújik egy autó mögé és felrobbantja a másodikat, ami félig egy hangárban van. Nagy hanggal repül a levegőbe a szállító és a hangár fele is vele együtt. A harmadik a katonaság közepén van és az összes katona odatömörült. Sarah a távolból ezt is felrobbantja. Ekkor a kapun kifordul egy szállító és a főhadiszállás felé indul.
- A fenébe! Az utolsó egy kamu volt! Elfogyott a rakétám is! Na most el kell kapnom azt a rohadék szennyládát!- kiált fel idegesen és elkezd rohanni.
Felpattan a motorjára és a teherautó nyomába ered. Utol is éri és elkezdi lőni, de sajnos a furgon golyóálló. Nagy zörejjel csapódik bele a kocsi a rejtekhely oldalába és az egész épület felrobban. Lángoló emberek rohannak kifelé és az égő drogok szaga árad az épületből. Ken a tetőn menekül és hangosan kiabál Sarahra.
- Te megbízhatatlan bandatagpótléknak sem jó idióta csaj! Idáig minden apró kis szar melót sikerült teljesítened, csak pont ezt a legfontosabbat nem! Most rosszul jártál!- ordítozik a drogoktól kábán a tetőn és elővesz egy mesterlövész puskát.
- A rohadt életbe, ez be van szívva és ki akar nyírni. El kell tűnnöm innen.- gondolja Sarah és egy házfal mögé ugrik.
Ken lő egyet és felrobbantja a motort.
- Meg fogsz halni!- kiabál Ken és lő még egyet.
- Nyugodj le te állat! Nem tudod, hogy mit csinálsz!- kiált vissza Sarah.
Ekkor Ken becélozza Saraht és eldördül egy lövés, de nem ken puskájából, hanem egy tag pisztolyából, aki vállon lőtte Kent. Ekkor leejti a puskát, felkiált pár trágár szót és a földre omlik. Sarah felrohan a tetőre. Ken meglátja és elővesz egy pisztolyt.
- Ne!- kiált fel Sarah.
Lövés hallatszik a tetőn, Saraht gyomron lőtte a labilis idegállapotú Ken. Sarah elesik és a tetőn marad, de még él. Az a bandatag, aki az előbb meglőtte Kent, odarohan a lányhoz és be akarja kötni a sebét, de Ken őt is meglőtte, azonnal meghalt. Felkel és Sarah fölé hajlik.
- Ne, kérlek, ne!- mondja nyöszörgő hangon Sarah.
- Sajnálom.- válaszol Ken és betölti a pisztolyt.
A lány fejéhez szegezi. Sarah gyorsan felkapja a halott tag fegyverét és fejbe lövi Kent, aki lecsúszik a tetőről. A rendőrség már kiért a helyszínre és egy mentőt hívtak Sarahhoz. Pár hónap múlva ki is engedik.
- Ken halott. El kell mennem a maradék bandatagokhoz.- gondolja magában és elindult.
Amikor odaért, azzal fogadják, hogy már unták Ken drogos fejét és megköszönik neki, hogy megölte. Megválasztják vezetőnek és feléleszti a bandát. A Rapdesign-t azóta sem látták és a rendőrség is békén hagyta őket. Persze a maguk kis bűntettei megvannak, de már nincs semmi komolyabb gond. Ezzel Sarah története véget ér és legalább életben maradt. A bandát el is vezeti és sosem unja meg. VÉGE

Remélem tetszett a történetem. Most pedig szavazásra bocsájtok egy fontos döntést. Milyen legyen a következő történetem? Olyan mint ez, hogy párbeszédekkel és hosszú olvasmányokkal, vagy olyan mint az első két sztorim (Big City Stories, Shark Island), hogy olyan mint egy végigjátszás leírása, persze részletesebb lenne és nem lenne benne párbeszéd, viszont akkor ez hosszabb lenne, mint a mostani.
GTA: Liberty City Stories √ , Vice City Stories √ , San Andreas √ , III √ , Advance √ , Chinatown Wars √ , I √ , London 1969 √ , London 1961 √ , Vice City √ , V √ , IV √ , II √

Avatar
Gonzales
Törzstag
Hozzászólások: 2129
Csatlakozott: 2013. 08. 23. 18:22
Tartózkodási hely: Aici dragul meu. România.

Re: GTA Big City

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 11. 02. 19:47

olyan legyen mind ez :)
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.

Válasz küldése