Azért kérdeztem, mert azt mondtad, hogy te egy rádiónál dolgozol, így meg azt gondoltam, hogy a rádióban énekelsz, de tévedtem. Bocs, hogy ilyent kérdeztem, de kíváncsi voltam.
A rádióban nem szokás énekelni. Ott műsorok - híradók, beszélgetések, ajánlók, stb. - vannak, a zenéket pedig bevágják. Ráadásul a Vörösmarty Rádió köszszolgálati, nagyon kevés reklámot és viszonylag kevés zenét sugároz (utóbbi nem ebből kifolyólag). Utánaolvashatsz az oldalán, belinkeltem.
TheGTAKING: Ezért nem kell szerintem elnézést kérni, abszolút korrekt és jogos kérdés volt, melyet mindenki fel akart tenni, csak nem merték. Lédigatya számokat is élőben hallod a lágerrádióban, vagyis a neón.
Visali:
Te milyen zenét hallgatsz? :) Már, ha nem vagyok túl indiszkrét.
Gege: Most már értem, miért kapta meg az LA Noire a legjobb zenei betét díját. A játékban nem nagyon figyeltem rá, de most a elkezdtem hallgatni egymás után, és egyszerűen nem tudok leállni vele. Beszippant a zene. Utoljára nekem ilyen anno a Vice Citynél volt. Ez az egyetlen nem GTA amit megvettem, de egyértelműen megérte. Am nekem ez jön be a legjobban:
Ugye? Eddig én se figyeltem rá (a játékkal se játszottam még), de már 2 napja ezt hallgatom. Érdemes a Red Dead Redemption zenéit is meghallgatni. Különösen ezt és ezt, hihetetlen jók.
Kíváncsi vagyok, hogy a GTA V-höz mennyire csinálnak majd ilyen egyedi zenéket (a főcímdalon kívül).
Jók ezek a L.A. Noire soundtarck-ek. Egyszer tényleg kipróbálom, milyen feelingje van, amikor kiülök a nappaliba, egyedül este otthon, pislákoló fényben, egy pohár bor(oskóláv)-al és vizipipa füsttel, és persze közben ezzel a zenével.
Hmm, valahogy sosem tudtam kibékülni az ilyen darkos metállal. Nem tud megfogni.
Ez már annál inkább: http://www.youtube.com/watch?v=xLho8rMQpoI
Tudom, hogy ezt a stílust kevesebben ismerik, szeretik de akkor is DUBSTEPen kívül alig hallgatok mást.
Ami nem disco, és meghallgatom(szeretem is), az a Green Day, nagy fan vagyok.
Én a dubstepet se igazán disco zenének tartom. Oké, elég divattá vált ott is, de nekem ez metál marad, csak mondanivaló nélkül...de lehet rá ugyanúgy pogózni