VoorstedelijkeViking írta:Van egy problémám. Megint fel akartam telepíteni a GTA IV -et, és valami olyasmit ír ki, hogy ellenőrzi a kiadási dátumot. Amikor manuálisan akarom ellenőrizni (azt mondja az automatikusnál, hogy hiba történt) akkor felirányít egy oldalra, ahol kaphatnék egy "Unlock Code" -ot. Amikor beírom a Request code -ot meg a füzetem hátulján levőt, és kérném az Unlock code -ot, akkor azt írja, hogy nem érvényes a kódom.
Mit tudok csinálni?
Egy fokkal továbbjutottam, mert megvan a kód, ami kellett. Most már letöltöttem a fájlt, amit kért, hogy töltsek le, a leírás szerint el kellene indítanom a GTA IV -et, ami kéri tőlem a szériaszámot és ezt az aktivációs kódot. A probléma (most) az, hogy a játék nem hajlandó elindulni, mert valami olyasmit ír ki, hogy a RGSC -nek futnia kell, vagy mi. Azt kikövetkeztettem, hogy ez arra vonatkozik, hogy a Social Club -ot kellene valahogy a gépről (is) elindítanom, de hogyan?
És bocsánat a két hozzászólásért egymás után.
Szerk.: Ezen is túljutottam, most azt hiszem a patchelés nem sikerül. Egyszerűen nem akar elindulni az update része. Azt írja ki, hogy várjak amíg elindul, de hát tíz perc alatt sem engedett tovább.
Szerk 2.0.: Tudjátok mit? Azt hiszem, hogy csak sikerült megoldanom egy számítógépes problémát
Szerk 3.0.: Azt hiszem, hogy korán örültem, mert most már patchelve van, de nem indul el. Tehát elindítom, feljön a panel, ami régen is feljött, beírom az e-mail címemet, jelszavamat, elindítom, elfogadja a felhasználót, megy a CD jel a kurzor helyén, aztán nem történik semmi. Mit lehet tenni?