Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2015. 10. 14. 16:03
Ezen én is sokat agyaltam, amióta bejelentették, hogy nem jön több frissítés az Online-hoz prevgenre. Attól tartok, hogy bár konkrétan nem mondták ki, hogy ezt a frissítéses dolgot a singleplayerre is értik, sajnos elég esélyes, hogy úgy értették, hogy nem lesz már semmilyen plusz tartalom a régi verziókhoz (Online-hoz és Singleplayerhez egyaránt). Ezt nem csak a Rockstartól megszokott, kissé fura és kétértelmű megfogalmazás miatt gondolom, hanem amiatt is, hogy a hírben arra hivatkoztak, hogy a régi konzolok technikailag nem bírnának már több frissítést, többek közt az alacsony RAM miatt, és ebből arra a következtetésre jutottam, hogy ha az az egyik ok, hogy a frissítésekhez már nem elég a technikai képessége a régi gépeknek, akkor logikus, hogy ez a dolog nemcsak az Online-ra, hanem a Singleplayerre is értendő. Ettől függetlenül még reménykedhetünk kicsit, hogy a sztorihoz jön még egy-két dolog, de nem lepődnék meg rajta a fent leírt következtetésem miatt, ha már semmilyen tartalmat nem kapnának a régi verzió tulajdonosai. Azt kell mondjam, a prevgenes GTAV ideje már lejárt. Aki szeretne még plusz tartalmakat kapni a jövőben, az kénytelen lesz átállni új konzolokra vagy PC-re.