Én is elhatároztam, hogy még idén beszerzek egy PS4-et. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy csak a legvégső esetben adnám el az Xbox360-omat több okból kifolyólag (nem feltétlen azért, mert hiányozna, csak arra van 43 darab játékom!!!! + ahhoz van második kontrollerem + arra jóval olcsóbb minden + néhány játékot vagy kiegészítőt el tudnék adni és abból bejönne egy kis pénz pár PS4-es játékra). Persze ha nem válna be a terv, miszerint karácsonyra kapok egy PS4-et, akkor én is megválok az Xbox-tól. Csak mivel apám egy éve konkrétan semmit nem vett nekem (plusz a tartásdíjamat se fizette normálisan, de ezt inkább hagyjuk
), így most remélem, hogy ezt szem előtt tartja és vesz egy PS4-et, ha megkérem rá. Nagyon kéne már, különösképp azért, mert az utóbbi hetekben/hónapokban többször tapasztaltam, hogy az X360-om lemeztálcája és lemezbeolvasója kezdi megadni magát plusz a több éve folyamatosan használatban lévő kontrollerek állapota is elég siralmas már. Szóval nagyon bízom benne, hogy sikerül rávennem a fatert, vagy ha nem, akkor találok egy olyan vevőt, aki fizet rendesen a régi Xboxért és így meg tudom szerezni a PS4-et.
Tényleg, ha már a régi konzolok áráról beszélgetünk, szerintetek az én Xbox360-om (120 GB-os Elite gép) mennyiért menne el 43 játékkal (vannak köztük újabbak is, de többnyire már régebbiek), headsettel, HDMI és komponens kábelekkel, két kontrollerrel (melyből az egyik sajnos elég viharvert állapotban van, a másik sem zsír új, de még bőven használható állapotú) és egy tápkábellel?