Csalással sem lehet.dani.szentgali írta:Ja, sajnos a körözési rendszert a lezárt játékterületeknél egyik GTA-ban sem tudod kijátszani semmilyen módon. Max csak a csalással, amivel örökre kiiktathatod a zsarukat, de ha a 100%-ra mész, akkor elfelejtheted a csalást.
Nekem egyszer olyan hülyén alakította ki a területeket, hogy Los Santos-ban egy alig látható terület is maradt, ráadásul elég beépített részen, szóval csak egy sikátor maradt. Azt hittem nem tudom megszerezni, de csak rakott oda bandatagokat.Luszie írta:Tudom. Igazából már nincs jelentősége. Uccsó küldi előtt járok.
Az mondjuk bosszantó, hogy milyen rohadtul buta itt az AI. Milyen dolog az, hogy el akarok foglalni egy területet, és a bandatagok ELFUTNAK ELŐLEM? Tesznek néhány kört, aztán visszajönnek... Persze ha "futkározok", akkor kiírja a játék, hogy "besz*rtam".. Még ekkora f*st.. Így nehezen lesz meg az a 35%

Ja, azzal lehet meglehet oldani. Hirtelen azt hittem a sima lerázás kódra gondolsz.dani.szentgali írta:A "zsaruk sohase köröznek" csalással se? :O Pedig azt hittem, hogy azzal talán ki lehet. Akkor nem szóltam, semmilyen módon nem lehet járhatóvá tenni a térkép lezárt részeit csak úgy, ha becsületesen megcsinálod a küldetéseket.
 Én úgy emlékeztem, hogy arra is volt. Mondjuk nekem sohase volt PS2-őm, viszont haveromnál sokat játszottam vele anno a San Andreassal és ott mintha lett volna ilyen kód. Emlékszem, hogy miután megmutatta és beütötte, nem köröztek minket a zsaruk, hiába gyilkoltuk halomra a népet. De lehet, hogy én emlékszem rosszul, csak határozottan emlékszem arra, hogy a PS2-őn egy kód beírása után soha nem köröztek a zsaruk (kivéve, ha újraindítottuk a játékot vagy betöltöttünk egy másik mentést).
 Én úgy emlékeztem, hogy arra is volt. Mondjuk nekem sohase volt PS2-őm, viszont haveromnál sokat játszottam vele anno a San Andreassal és ott mintha lett volna ilyen kód. Emlékszem, hogy miután megmutatta és beütötte, nem köröztek minket a zsaruk, hiába gyilkoltuk halomra a népet. De lehet, hogy én emlékszem rosszul, csak határozottan emlékszem arra, hogy a PS2-őn egy kód beírása után soha nem köröztek a zsaruk (kivéve, ha újraindítottuk a játékot vagy betöltöttünk egy másik mentést).Rockstar69 írta: Nekem egyszer olyan hülyén alakította ki a területeket, hogy Los Santos-ban egy alig látható terület is maradt, ráadásul elég beépített részen, szóval csak egy sikátor maradt. Azt hittem nem tudom megszerezni, de csak rakott oda bandatagokat.
 És mindkettőért ugyanannyit kell szenvedni... Kevés bandatag, sok zsaru, buta AI... Anyám... Arról ne is beszéljünk, hogy megfelelő fedezék találásához nagyon leleményesnek kell lenni. Nem minden körzetben van olyan ház, aminek a tetejére pl normálisan fel lehet mászni. (Aztán persze mindig le kell jönnöm, mert elfutnak előlem. Vicc...)
 És mindkettőért ugyanannyit kell szenvedni... Kevés bandatag, sok zsaru, buta AI... Anyám... Arról ne is beszéljünk, hogy megfelelő fedezék találásához nagyon leleményesnek kell lenni. Nem minden körzetben van olyan ház, aminek a tetejére pl normálisan fel lehet mászni. (Aztán persze mindig le kell jönnöm, mert elfutnak előlem. Vicc...) (Kénytelen vagyok ezt letolni először, különben folyton betámadják a területeket, és eléggé idegesítő a "nehezen megszerzett" területekért még harcolni. Erről a lázongó LS-ről ne is beszéljük... Nagyon meghitt....
 (Kénytelen vagyok ezt letolni először, különben folyton betámadják a területeket, és eléggé idegesítő a "nehezen megszerzett" területekért még harcolni. Erről a lázongó LS-ről ne is beszéljük... Nagyon meghitt....  10 percig.
 10 percig.  )
) Nagyon poén.
 Nagyon poén.