Földrajzból az írásbeli alól is fel vagy mentve? Ember, te aztán tudsz élni...
Én is választottam volna szívesen a matek helyett a földrajzot, csak ott meg az a baj, hogy térképekről nem nagyon tudok tájékozódni, illetve a vaktérképek megoldása finoman szólva nem az erősségem.
Az a baj, hogy nálunk a matektanárnak rögeszméje, hogy aki gyenge matekból, az nem azért gyenge, mert hülye vagy mert diszkalkuliás vagy valami, hanem mert egy lusta disznó és csak nem akar gyakorolni.
És mivel fizikát is tanít, így gondolhatod, mekkora öngyilkosság matekból felmentetni magát az embernek, mert akkor fizikán bosszulja meg a "lustaságodat" meg azt, hogy "nem gyakorolsz".
Na mindegy. Valahogy csak átmegyek. Azért a 2-es elég stabilan megvan, és ha az E-Napló nem számítaná annyira durván a félévi vizsgát, akkor még akár az erős 3-mas is meglenne.
Amúgy valaki tesz emelt szintű érettségi vizsgát rajtam kívül?
Hozzáteszem, én is csak angolból mertem bejelölni az emeltet, mert aránylag az könnyebb, mintha másból tennék emeltet.
Szerk.: Nekem amúgy annyi könnyítést sikerült elérnem, hogy a közép és emelt érettségin is plusz felkészülési időm van az írásbelin.