Hogy tudom eladni? Nem érdekel, ha csak a felét kapom meg, nem izgat a játékbeli pénz, de szabadulni akarok a sok feleslegesen megvett épülettől. Eladnám a korábbi frissítésnél vett motoros klubházam, a föld alatti bunkerem, a repülőtéri hangárom, a papírhamisító üzemem, mindent.Luszie írta:El lehet adni, de csak az árának a felét kapod vissza, és ha esetleg még pluszban valami ugprade-eltél rajta, azt az összeget totál benyeli a játék. Tehát... nem éri meg.
Ne vegyél újat szerintem. Egyszerűbb azt csinálni, hogy olyan emberekkel állsz össze, akik majd azt az épületet veszik meg. (vagy már megvették) PC-n mondjuk kevesen toljuk a fórumról, de külföldi fórumokon (vagy esetleg Facebook csoportokban) tuti találsz valaki(ke)t. Olyanokhoz betársulsz, akiknek más épület van meg (az a legjobb, ha mindenkinek más van, és akkor mindig a legközelebbi helyről tudtok kezdeni), és akkor nem lesz belőle semmi hátrányod.
Ne legyél már ilyen. Hogy pénzoritenált az Online, és egy normál "GTA"-hoz nem fogható? Hát... igen.. ez igaz. De azért ez a frissítés igencsak klasszra sikeredett. [Persze, semmiféle pénzbeli aspektust ne emeljünk ki, mert akkor kilyukadunk a Shark card-khoz.. és ez a R* legfőbb célja minden bizonnyal, ami eléggé elszomorító. ] De legalább látszódik, hogy ebbe energiát fektettek.dani.szentgali írta:Az egész GTA Online-nal nem éri meg játszani. Kivéve akkor, ha csaló vagy, vagy ha mikrotranzakcióval megszeded magad. Egyébként meg minden újabb frissítés után úgy érzi magát az ember, mint valami nincstelen senki. Úgyhogy fasza kis motivációval bír a játék. Nem bánom, hogy már több, mint egy éve nem toltam GTA Online-t.
Hát igen, képzelem, hogy nem én vagyok az első és egyetlen ember, aki boldog lenne, ha a régi kerékvágásba mennének a dolgok. De ez nem fog megtörténni, ahogy te is írtad meg ahogy az látszik is, a R* piszkosul élvezi ezt a helyzetet és sajnos nem fognak tágítani, nem fognak változtatni. De hát ez van.Luszie írta:Dani: Szerintem az, hogy foglalkoznak vele, túlzás. Azért eléggé minimális munkát fektetnek abba, hogy a lehető legtöbb pénzt azért ki tudják sajtolni a pénzes rajongókból. Minden héten ugyanarra a sémára épülő frissítések... csak néha vannak igazán újdonságok. Néhány havonta, esetleg félévente. Az azért nem olyan gyakori, és akkor sem világmegváltásról van szó.
Persze, sokan másan is szeretnék ezt... de a R* meg nem.
totyak: El kell navigálnod a "Maze Foreclosure" oldalára. Ezen az oldalon lehet 50%-os visszatérítést kapni. Ez mindenfajta ingatlanra működik.
Ki tudja...NikitaDragovich írta:Akkor jó. Csak hát neked nincsen PS4-ed, és nem valószínű, hogy a közeljövőben venni is fogsz, pedig jó lenne...