Mindenesetre remek élmény lehetett összefutni Kristian-el !

Szerintem egyébként a Got 7. évada is borzasztó csalódás volt. (Bár a sorozat még így is zseniális.)Gonzales írta: Trónok Harca
The Walking Dead * khmm, ebben óriásit csalódtam *
+ várólistán
Stranger Things
Meg pár honorable mentions, amiket elkezdtem, viszont nem jutottam még a végére:
Better call Saul.
Hűha, micsoda remek elfoglaltság.

Tom Hardy-t mindig is egyik kedvenc színészemnek tartottam, és mellette, meg a sorozat mögött is egész szép kis stáb áll, tele remek elmékkel. Szóval jobban kellene igyekeznem a régiekkel, hogy tudjam élvezni az újakat.
 Tom Hardy-t mindig is egyik kedvenc színészemnek tartottam, és mellette, meg a sorozat mögött is egész szép kis stáb áll, tele remek elmékkel. Szóval jobban kellene igyekeznem a régiekkel, hogy tudjam élvezni az újakat. 

De hátha bele fog férni más is.
 De hátha bele fog férni más is.Időközben visszalapoztam a topik elejére, szembefutva sok-sok hozzászólással, köztük ezzel is.Luszie írta:Hát őszintén szólva a Trónok harcát még sosem néztem, bár lehet tetszene ha nézném

Ezen kívül az Obi Wan Kenobi sorozatot néztem meg, ami szintén tetszett. Mindenkinek ajánlom ezt a két sorozatot!
 Ezen kívül az Obi Wan Kenobi sorozatot néztem meg, ami szintén tetszett. Mindenkinek ajánlom ezt a két sorozatot!