Lehetséges tipp:Maomahone írta:Sziasztok!
Olyan probléma lépett fel, hogy megvettem a Mobile Operation Centert. Beálltam a Deluxo-val, azóta pedig nincs meg az autó. Sem a garázsban, sem a MOC-ban, sem a Mechanic ember nem tudja hozni. Szerintetek mi történhetett? Elég drága mulatság volt és nagyon nem örülnék ha menne a levesbe... Köszi a segítséget.
A biztosítót próbáltad hívni?Maomahone írta:Sziasztok!
Olyan probléma lépett fel, hogy megvettem a Mobile Operation Centert. Beálltam a Deluxo-val, azóta pedig nincs meg az autó. Sem a garázsban, sem a MOC-ban, sem a Mechanic ember nem tudja hozni. Szerintetek mi történhetett? Elég drága mulatság volt és nagyon nem örülnék ha menne a levesbe... Köszi a segítséget.
Ja, értem. Ez esetben egyetértek, az tényleg nem hátrány, ha nem csúszkál mindenfelé a steelbook. Csak azt hittem, hogy nem sajátkezűleg akarod pótolni, hanem mindenképpen keresel mégegy ilyen gyűjtői kiadást, amiben benne van ez a szivacsdarab, a teljesség igénye miatt.totyak írta: ↑2018. 08. 02. 06:22Nincs neki különösebb funkciója, egy egyszerű szivacsdarab. A lényege abban van, hogy a karton doboza a játéknak normál méretű, a ps3 steelbook meg kisebb és a szivaccsal oldották meg, hogy ne csúszkáljon fel-le a kartonban. Autentikusan akarom pótolni, pusztán ennyiről van szó, ezért keresem a méreteit és az anyagát. Egyébként kicsomagoló videókon látható miről van szó. Nem a gyűjtői teljesség miatt kell, praktikus, ha a steelbook nem csúszkál.
Hát nem tudom, én nem mindig szoktam elrakni ezeket az apróságokat. Például anno a GTAV gyűjtői kiadásánál is volt a steelbookhoz egy külön kartondoboz, amiben benne volt maga a steelbook, mivel azonban a kartondobozzal együtt nem fért be a lemeztoktartó-állványomba (túl vastag volt ahhoz, hogy a két fémtartó rész között elférjen), ezért nekem csak nyűg volt, így levettem és pár hét alatt elveszett, valószínűleg kidobtam. Szóval én többnyire nem vagyok ennyire igényes, mint ti. Én többnyire inkább max csak a garanciára szoktam vigyázni meg magára a termékre - de ezekre nagyon.Rockstar69 írta: ↑2018. 08. 02. 08:33Mondjuk én a gyűjtői teljességet is megérteném. Én a Max Payne 3 gyűjtőinek elraktam minden csomagoló anyagát, kivéve a tokról a fóliát.
Azért én a kartondobozt nagyon jó helyre raktam volna el a helyedben Ha jól sejtem, akkor X360 kiadásról és Special Edition-ról beszélünk. Abban nagyobb a steelbook, mint a PS3-ban, azért nincs benne szivacs.dani.szentgali írta: ↑2018. 08. 03. 00:30Hát nem tudom, én nem mindig szoktam elrakni ezeket az apróságokat. Például anno a GTAV gyűjtői kiadásánál is volt a steelbookhoz egy külön kartondoboz, amiben benne volt maga a steelbook, mivel azonban a kartondobozzal együtt nem fért be a lemeztoktartó-állványomba (túl vastag volt ahhoz, hogy a két fémtartó rész között elférjen), ezért nekem csak nyűg volt, így levettem és pár hét alatt elveszett, valószínűleg kidobtam. Szóval én többnyire nem vagyok ennyire igényes, mint ti. Én többnyire inkább max csak a garanciára szoktam vigyázni meg magára a termékre - de ezekre nagyon.
Igen, igen, a Special Edition-ről beszélünk, csak nekem az is gyűjtői kiadűsnak minősül, ezért neveztem így, de tény, hogy ebben a megnevezésben nem egyértelmű, melyik kiadásról beszélek, szóval igen, a Special Edition a téma tárgya. Igen, azt is tudom, hogy az Xbox 360 játékdobozok sokkal nagyobbak, mint a PS3 tokjai, szóval a szivacsa azért is kell a PS3 verzióhoz, hogy ezt ellensúlyozza.totyak írta: ↑2018. 08. 03. 16:00Azért én a kartondobozt nagyon jó helyre raktam volna el a helyedben Ha jól sejtem, akkor X360 kiadásról és Special Edition-ról beszélünk. Abban nagyobb a steelbook, mint a PS3-ban, azért nincs benne szivacs.dani.szentgali írta: ↑2018. 08. 03. 00:30Hát nem tudom, én nem mindig szoktam elrakni ezeket az apróságokat. Például anno a GTAV gyűjtői kiadásánál is volt a steelbookhoz egy külön kartondoboz, amiben benne volt maga a steelbook, mivel azonban a kartondobozzal együtt nem fért be a lemeztoktartó-állványomba (túl vastag volt ahhoz, hogy a két fémtartó rész között elférjen), ezért nekem csak nyűg volt, így levettem és pár hét alatt elveszett, valószínűleg kidobtam. Szóval én többnyire nem vagyok ennyire igényes, mint ti. Én többnyire inkább max csak a garanciára szoktam vigyázni meg magára a termékre - de ezekre nagyon.
Egyébként extra hülye helyzetbe kerültem, mert nem olvassa a lemezt a PS. Minden más játékomat, PS2 lemezeket, Blu-Ray filmeket, DVD filmeket igen, ezt nem. Írtam az eladónak, hogy találjunk megoldást.
Abszolút megértelek. Valóban megéri a PS az exkluzív címek miatt. Ha majd a PS4 ára is lemegy egyszer, ajánlom, hogy abból is szerezz majd be egyet, mert arra is van jó pár fantasztikus exkluzív cím, és a jövőben is lesz még egy-kettő, szóval tényleg érdemes a PC mellé a konzol, mert utóbbira nagyon jók az exkluzív játékok.