Úgy bizony. Pedig milyen régi már ez a játék is. Ez is bizonyítja, hogy nem a multiplayer teszi igazán emlékezetessé és időtállóvá a játékot, hanem az egyszemélyes tartalom (vagy max. a klasszikus, osztottképernyős, lokális többjátékos megoldás).84869298010813 írta: ↑2018. 09. 08. 19:55Köszi. Igazándiból annak ellenére, hogy néhányszor kicsit megakadtam, hogy vajon mi hiányozhat még végig élveztem, elképesztő hogy lebírja kötni az embert ez a játék és csak repülnek a játékkal töltött órák...
Ha nagyon unod, megszakíthatod. Nincs tétje. Az a néhány ezer, amit elbuksz, szerintem nem olyan fontos. A játék elején azért még relatíve fontos a pénz, de minél előrébb jársz, annál inkább elértéktelenedik. Bár a Vice City-ben az a jó, hogy azért sosem fogsz úszkálni a pénzben, csak ha kiakasztottad a játékot.84869298010813 írta: ↑2018. 09. 10. 14:52Kakukktojás talán egyedül a taxis küldetés volt, ott azért a 100 utas elfuvarozása elég uncsi, azt nagyon vártam hogy meglegyen.
Igen. Ezt a "kiskaput" én is használtam.84869298010813 írta: ↑2018. 09. 17. 13:05Na ja a Vice Cityben elég nehéz a pénz szerzés, habár ott a Cone Crazy, amivel néhány perc alatt akar több százezer vagy akár millió dollárt is elérhetsz már a játék legelején.
Ó, értem. Akkor ez direkt van így megcsinálva, még jobb. Akkor majd kipróbálom, köszönöm, hogy ilyen részletesen megosztottad velem ezt a taktikát.Luszie írta: ↑2018. 09. 21. 02:51Nincs javítva, mert ez nem hiba. A minijátékok mindig (ha jól emlékszem 100$-ral) nagyobb pénzösszeget adnak minden egyes megdöntött egyéni rekordod után. Tehát, ha te direkt arra mész, hogy megszedd magad, akkor ebből a minifeladatból fogod tudni a legkönnyebben, mert kb. 30 mp alatt meg lehet csinálni, ezért ha azt a stratot alkalmazod, hogy első alkalomra minden egy "cone"-t csak az idő lejárta előtt 1-2 mp-cel veszel fel, akkor lesz kb 1 perced (talán több), amennyivel rövidíthetsz a feladaton aka rekordot dönthetsz. Csomószor megcsinálod a feladatot, mindig ügyelve arra, hogy az előző rekordot csak 1-2 másodperccel döntsd meg, és akkor már a játék legelején bezsbelhetsz egy halom suskát.