Én arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy egyszerre jönnek a verziók. Mondjuk a PlayStation 3 esélyes, de általánosságban, ha valamire mégsem jelentik be, akkor valószínűleg leveszik a játék adatlapját. Egyébként, szerintem emelhetnek az áron, én úgy gondolom, az ajánlott fogyasztói ár ennél magasabb lesz, magasabb szokott lenni megjelenéskor. Én bölcsebbnek látom a megjelenés előtt nem sokkal eldönteni, hogy hol veszi meg a játékot.totyak írta:Ez most majdnem úgy hangzott, mint ha te sem bíznál maradéktalanul a jelenlegi konzolokra történő megjelenésben. Vagy csak rémeket látok? Én nem gondolnám, hogy olyasmi baj lehet az előrendelésből, hogy esetleg ő most PS3-ra megrendeli, de csak PS4-re jönne. Inkább azzal lehet a probléma, hogy ha feljebb megy az ára és nem marad 12k, szerintem hiába előrendelő, bevasalják rajta a különbözetet. De egyébként sem látom értelmét az előrendelésnek. Nem ér rá valaki beballagni egy boltba és akkor megvenni, mikor megjelenik? Vagy esetleg akkor megrendelni online?
 GTA Online
GTA Online Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V Chinatown Wars
Chinatown Wars Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV Vice City Stories
Vice City Stories Liberty City Stories
Liberty City Stories Advance
Advance San Andreas
San Andreas Vice City
Vice City GTA III
GTA III GTA2
GTA2 London 1969
London 1969 Grand Theft Auto
Grand Theft Auto

Szerintem nagyobb jóval. Dani amúgy jól mondja.
 Szerintem nagyobb jóval. Dani amúgy jól mondja.
 Ez a videó az APB Reloaded-ből van!
 Ez a videó az APB Reloaded-ből van!