Hát örülök, hogy te könnyűnek találtad a játékot, számomra elég nehéz volt. 

Még a legelején, Fehér Gyümölcsöskertben toltam utoljára normal fokozaton, a Griffet még nagy nehezen kinyírtam azon a szinten, de aztán amikor már a Keira Metz-cel kellett a barlangban legyőzni a Vad Falka egyik varázslóját, akkor már komoly gondjaim voltak, szar volt a felszerelésem meg a szintem, és easy-n is csak kis csalással, a számszeríj folytonos használatával és a közelharc kerülésével, plusz Keirát élő pajzsként használással sikerült leszenvednem másfél órányi szenvedés árán. 

Szóval nekem nehéz a játék, még jó felszerelésben, easy-n is sokat szenvedtem pl. a Blood and Wine DLC-n, amikor a brukszákat kellett megölni (sztori elején lévővel is sokat szívtam, meg a kastély inváziója alatt előkerült egyed is sokszor megölt). Egy szó mint száz, szerintem elég nehéz és összetett játék, easy-n is sokszor okoz nehézséget, viszont ha kellően kitapasztalod és nagyon odafigyelsz a szintedre meg a felszerelésedre, akkor valóban nem olyan nehéz. De ehhez nagyon sokat kell vele játszani is el kell jutni legalább 40-es, 50-es szintre, hogy ezt elmondhasd a játékról.