Igen, nagyon kedvelem őtNoxiousEnterprise írta:Tényleg, lehetett volna ő is. De mégsem
Amúgy neked szimpatikus Bertram North?
 .
.Igen, nagyon kedvelem őtNoxiousEnterprise írta:Tényleg, lehetett volna ő is. De mégsem
Amúgy neked szimpatikus Bertram North?
 .
.
 Csak a végén nagyon sajnáltam a civilt.
 Csak a végén nagyon sajnáltam a civilt. Na de most végre elolvastam ezt a remek részt is!
 Na de most végre elolvastam ezt a remek részt is!  Kissé dobtam egy hátast, mikor a rózsaszín öltöny szóba került. XD Nem tudom, miért, de ezt a párosítást úgy hittem, sosem látom majd nálad.
 Kissé dobtam egy hátast, mikor a rózsaszín öltöny szóba került. XD Nem tudom, miért, de ezt a párosítást úgy hittem, sosem látom majd nálad.  De ezt az apró meglepetést leszámítva tartottad a tőled megszokott minőségi leírást.
 De ezt az apró meglepetést leszámítva tartottad a tőled megszokott minőségi leírást.  Grat! :*
 Grat! :* Na, miért ne lehetne rózsaszín az a zakó, az is csak egy szín, nem?
 Na, miért ne lehetne rózsaszín az a zakó, az is csak egy szín, nem? 
Nem is tudom. Valahogy tőled olyan létidegen ez a szín. XDNoxiousEnterprise írta:Denver nem meleg, csak full nyitottNa, miért ne lehetne rózsaszín az a zakó, az is csak egy szín, nem?
Amúgy előreláthatólag három részen belül véget ér a behajtó szekvencia, és előléptetik főhősömet.
 Haladunk szépen a cél felé!
 Haladunk szépen a cél felé!  Várom már!
 Várom már! 
 Amúgy a rózsaszín szerintem még nem jelenti valakiről azt, hogy meleg, de színként magamra nem venném (max halványan szürke zakó mellé)
 Amúgy a rózsaszín szerintem még nem jelenti valakiről azt, hogy meleg, de színként magamra nem venném (max halványan szürke zakó mellé)Csak megérzés... XD De szólj, ha tévednék és akkor elkezdelek tündibündi neveken szólítani és kitárgyaljuk a pasikat!NoxiousEnterprise írta:Honnan veszed, hogy nem egy kedves, meleg srác vagyok?Amúgy a rózsaszín szerintem még nem jelenti valakiről azt, hogy meleg, de színként magamra nem venném (max halványan szürke zakó mellé)
Kitalálod, hogy mi lesz a következő szint, amire eljut?
 Amúgy bennem fel sem merült, hogy a srác meleg lenne, csak mert rózsaszínt hord. Mindössze ez a szín, mint említett adalék, elüt a tőled megszokott emlegetett színvilágtól.
 Amúgy bennem fel sem merült, hogy a srác meleg lenne, csak mert rózsaszínt hord. Mindössze ez a szín, mint említett adalék, elüt a tőled megszokott emlegetett színvilágtól. 
 Túlfogalmaztam megint, mi?
 Túlfogalmaztam megint, mi?  
Talán a "kivégző"? Ha jól emlékszek, akkor az jön a behajtó utánNoxiousEnterprise írta:Amúgy előreláthatólag három részen belül véget ér a behajtó szekvencia, és előléptetik főhősömet.
 .
. .
. Hadnagy vagy Harcos?
 Hadnagy vagy Harcos?