Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Impresszum - Tartalmak felhasználása

Sajnos egyre több oldalon látjuk viszont nagy fáradozással megírt cikkeinkket. Jogunkban áll megszüntetni az oldalad, ha a forrás felüntetése nélkül másolod át a mi tulajdonunkat képző leírásokat. Azonban nem vagyunk ennyire szívtelenek, ezért adunk egy esélyt rá, hogy legálisan használd fel oldalunk tartalmát.

Vannak oldalak, ahol megjelölték, egy vagy több helyen is a gtaplace.hu linket forrásként. Ez azonban NEM ELÉG! Ha nem tudsz elég időt szakítani saját cikkek írására, akkor légy szíves minden egyes másolt cikknél írd ki az alábbi szöveget:

Ez a cikk a GTAPlace.hu weboldalról származik!

Emellett linket is kell mellékelnek az oldalunkra! Ha ezt nem látjuk, először figyelmeztetünk, de ha rövid időn belül nem látunk változást, kénytelenek leszünk komolyabb lépéseket tenni. Felkeressük a weboldalad szolgáltatóját és kérvényezzük a megszüntetését.

Ne felejtsd el figyelembe venni a Creative Commons alapelveit sem! Creative Commons License

Módosítva: 2012. 03. 27. 06:04 ▪ Szerző: Visali
Impresszum
Impresszum