Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVTable Tennis - Ismertető

Módosítva: 2012. 02. 10. 18:38  |  Szerző: Visali
Borítókép Fontosabb adatok
Név: Rockstar Games presents Table Tennis
Stílus: Sport
Tervező: Benjamin Johnson
Fejlesztő: Rockstar San Diego
Rockstar Leeds (Wii verzió)
Kiadó: Rockstar Games
Terjesztő: Take-Two Interactive
Hivatalos oldal: www.rockstargames.com/tabletennis
Technológia: Rockstar Advanced Game Engine
Játékmódok:
Single Player
Online Multiplayer 8 játékos részére (Xbox 360) 
Offline Multiplayer 2 játékos részére (Nintendo Wii)
Platform: Xbox 360
Nintendo Wii
Megjelenés: Xbox 360
 2006. május 23.
 2006. május 26

Nintendo Wii
 2007. október 15.
 2007. október 19.
Adathordozó: Xbox 360: DVD-DL
Nintendo Wii: Wii optikai lemez
Besorolás: ESRB: E
PEGI: 3+
OFLC: G
CERO: A

A Rockstar Games presents Table Tennis egy asztalitenisz-szimulátor játék, amelyet a San Diego-i iroda fejlesztett Xbox 360 konzolokra, s később a Leeds-i csapat átportolt Nintendo Wii játékgépekre is. A játék elkalauzolja a játékosokat a pingpongnak is nevezett sport világába. Megtanítja őket a legtöbb játékszabályra, manővereket oszt meg velük és kitűnő játékélményt nyújt a fejlett technologiáknak köszönhetően, amelyet a fejlesztés során alkalmaztak a készítők.

A szabályok teljes mértékben megfelelnek a reálisaknak. A játékot egy 9 láb hosszú és 5 láb széles, 30 inch magasan elhelyezett különleges asztallapon játszák, amelyet egy 6 inch magas és 6 láb széles háló oszt két félre. A játékosok egy speciális, 85%-ban fából készült, lapjának két oldalán gumival borított pingpong ütővel adogatják egymásnak 40mm átmérőjű celluloid vagy műanyag pingpong labdát, miközben ügyelniük kell a helyes szerválásra és visszaadásra.

Az egyjátékos módban (single player) összesen 11 karakter közül választhatjuk ki azt az egyet, amelyikkel a játék során versenyezni fogunk. A karakterek mimikája figyelemre méltó. A játék Xbox 360 verzióját az Xbox LIVE szolgáltatásnak köszönhetően lehetőség van többjátékos módban (multiplayer) is játszani. Legfeljebb 11 másik játékossal játszhatunk online. A Nintendo Wii változat teljes mértékben kihasználja a Wii Remote nyújtotta lehetőségeket.

A Table Tennis több ízben is egyedi játék a Rockstar Games-től. Mint a fejlesztő cég első sport játéka jelent meg a piacon, és ami ennél jelentősebb, hogy ez a vállalat első E (ESRB), illetve 3+ (PEGI) osztályzású játéka, ami azért érdekes, mert a Rockstar Games többnyire felnőtteknek készít játékokat, amelyek M (ESRB) és 18+ (PEGI) besorolást kapnak. Továbbá mérföldkövet jelentett az új, következő generációs grafikai motor alkalmazása, amelyet a cég már maga fejlesztett ki. A RAGE-t később olyan neves címek elkészítésénél is használták, mint a Grand Theft Auto IV vagy a Red Dead Redemption.

A játék a megjelenés után kapott hideget és meleget, egyaránt jelentek meg dícsérő kritikák és olyanok is, amelyek kiemelték a játék hiányosságait. Sokan bírálták, hogy a játékban nincs karrier építés, nem lehet egyedien testreszabott karakterrel játszani és nincsenek jelen más egyéb játékelemek, amelyek már minden modern sport játékban elérhetőek. Ezektől eltekintve a Table Tennis egy nagyon jó játék, amit érdemes kipróbálni.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Table Tennis
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak