A legújabb javítás óta még szarabb lett a multi. Felmentem, hogy kipróbáljam a Hessa által tanácsoltakat, és csak egy egész meccset tudtam végigjátszani 2 óra alatt! Nagyon jó az internetkapcsolatom, mégis folyton vagy kiléptetett mindenféle okok miatt, vagy nem talált senkit, előfordult, hogy berakott egy csapatba, ahol voltak 10-en, aztán mindenféle hibaüzenet nélkül kidobott a multiplayer főmenübe, és amikor újra csatlakoztam ahhoz a játékmódhoz, berakott egy olyan helyre, ahol rajtam kívül csak egy ember volt. Aztán az pedig két perc játék után teljesen befagyott, és csak néhány perccel később megmozdult, de addigra már csak egyedül voltam a pályán. Mellesleg nem is írta ki az általános szöveget, hogy túl kevés a játékos, hanem hagyott rohangálni egyedül. Megnéztem a rangsorban, és tényleg egyedül voltam. E mellé hozzájön, hogy az összes önállóan készített loadout beállításom magától kiürült a frissítés után. Ez így tényleg nagyon fos! Egyszer volt egy javítás, ami nagyon felgyorsította a multit, akkor rengeteget játszottam, és jó volt. Miért kellett így elb***ni?!
És hogy nem tudják helyrehozni, minden "javítással" csak rosszabb lesz! Remélem, hogy ez csak PS-en van így, és ti rendesen tudtok játszani, mert ez így kibírhatatlan!