Eredeti a játék? Amikor betöltené a játékállást, vagy új játékot indítanál, nem dob ki egy ablakot, hogy előbb be kell jelentkezned?Hevy írta:Elinditóm az IV-t és egyszerüen nem látja a Windows Live-ot!igen,igen fent van a Game For Windows Live.és ezért nem tudok multizni a haverokkal.valaki tudja hogy mi a hiba?
Az automatikus mentés már hogy a csudában akadályozna bármit is a játékban?! Ezt a mentést azért tették be a játékba, hogy ne csak mentőházakban, azaz a checkpointoknál lehessen elmenteni a játékot, mert ez az előző GTA-kban kicsit frusztráló volt, hogy el kellett menni a küldetés után még egy mentőházba is, hogy elmentsd a küldetést(eket). Mivel sohasem vittem ki a játékot 100%-ra, ezért nem tudom, mi lehet a baj, de hogy nem az automatikus mentés az oka, az tuti biztos. Talán nem lőtted ki az összes galambot vagy mit tom én.Ptrdnl írta:Sziasztok!
A végigjátszás során ha automatikus mentéssel megyek, azt a program csalásként értelmezi? Azért kérdezem, mert mindent teljesítettem, és mégsem akar 100 %-ot mutatni...
Az lehet a probléma, hogy a mellékküldetések után nem mentettél, ugyanis az automatikus mentés nem ment minden kis feladat után, csak fő és rejtett küldetések végigvitele után ment, ill. járőrös küldik után is, meg még 1-2 mellékfeladat után. Galamboknál pl nem, és több más feladatnál sem. Ahol ha megcsinálsz valamit, de nem látod a ball felső sarokban a mentés ikont, az emlékeztessen téged arra, hogy azt majd még el kell menteni manuálisan a későbbiekben. Valószínűleg ezért nincs még meg a 100%-od, mert azt hitted mindent elment a játék, de egyébként mégsem.Ptrdnl írta:Sziasztok!
A végigjátszás során ha automatikus mentéssel megyek, azt a program csalásként értelmezi? Azért kérdezem, mert mindent teljesítettem, és mégsem akar 100 %-ot mutatni...
Csak másold a mentéseidet a C:\Users\NEVED\Documents\Rockstar Games mappába, és kész.brenor írta:Egy vírus miatt újra kellett telepítenem a windows 7-t, de a mentéseket eltudtam menteni egy pendrivera. Pontosan, hogy kell feltenni a mentéseimet, mert úgy hallottam nem olyan egyszerű, mint a régi gtak-nál? Offline profilom volt. Megköszönném, ha tudnátok segíteni.
Hát elvileg bekéne tölteni. Mást nem kell csinálni vele, akkor rossz lesz a mentés. Vagy próbáld úgy hogy ha azt írja ki hogy loading failed, nyomj entert (vagy amit lehet, Ilyenkor újra kezdődik az egész játék) várd meg hogy betöltsön a játék utánna menj a Menübe/Játékbetöltése és próbáld meg onnan betölteni.brenor írta:C:/User/Nevem/Appdata/Local/Rockstargames/GTA IV-be kell másolni. Odáig érthető csak azt írja ki, hogy loading failed. Régi profil mentésit másoltam át az új profilba, de nem tudom hogy kell működésre bírni.