Érdekes fejlemények. Már egy jó ideje azt hittem, hogy ez a Mount Chiliad rejtély sose lesz megoldva meg hogy valójában nem is létezik, csak a játékosok tudatában, mint ahogyan korábbi GTA játékok kitalált mítoszai is (gondolok itt a San Andreas-os Bigfoot sztorira, vagy a GTAIV-ből ismert Ratman-legendára). Mondjuk azért a GameStarnak nem feltétlenül kell hinni, a GTAPlace adminjai (főleg Rockstar69) többnyire óva intenek a GameStar irományaitól, de ez még lehet igaz. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a Rockstar mikor dönt úgy, hogy végre kezd valamit ezzel a rejtéllyel és abbahagyja a rajongók meg modderek meg fájlturkászok agyának húzását és egy frissítésben leleplezik ezt a mítoszt. Ja, és a Jetpack előkerülése is jó lenne.NikitaDragovich írta:Ez egy nagyon jó hír!
https://www.gamestar.hu/hir/grand-theft ... 30576.html
https://www.gamestar.hu/hir/grand-theft ... 30771.html
Miért gondolja mindenki, hogy most a VI jön? Egyedül a 2 és a III volt olyan számozott rész, ami közé nem került valami külön névvel ellátott darab. Én a nyakam merném rátenni, hogy egy Vice City epizód fog érkezni. Részben mert sokan szeretnék, részben meg, mert az még nem volt az új érában. Vagy még maximum azt tudom elképzelni, hogy GTA VI lesz a neve és VC-ben játszódik, akkor mindenki beletrafáltLuszie írta:Nyilván nem lesz. A következő GTA most már a VI lesz, ha minden igaz. 2020 előtt még jó lenne, ha megérkezne.. Aztán ki tudja, mi lesz.
Azt én is. Kifejezetten tetszene.totyak írta: maximum azt tudom elképzelni, hogy GTA VI lesz a neve és VC-ben játszódik, akkor mindenki beletrafált
Értsd: következő GTA. Egyszerűbb leírni, hogy VI, mint hogy következő GTA.totyak írta:Miért gondolja mindenki, hogy most a VI jön? Egyedül a 2 és a III volt olyan számozott rész, ami közé nem került valami külön névvel ellátott darab. Én a nyakam merném rátenni, hogy egy Vice City epizód fog érkezni. Részben mert sokan szeretnék, részben meg, mert az még nem volt az új érában. Vagy még maximum azt tudom elképzelni, hogy GTA VI lesz a neve és VC-ben játszódik, akkor mindenki beletrafáltLuszie írta:Nyilván nem lesz. A következő GTA most már a VI lesz, ha minden igaz. 2020 előtt még jó lenne, ha megérkezne.. Aztán ki tudja, mi lesz.