Nekem az a véleményem, hogy ilyen minőségben nem éri meg videózni, de ettől függetlenül meg lehet próbálni néhány dolgot a javítás érdekében. Először is, ott van a lagg, ami ellen ugyan sokat nem tudsz tenni, de lehet meg kéne próbálni más játékokból videózni, ahol több FPS-ed van (20-23 már egész jó). Viszont ilyen videók esetében, ahol a játék hangja nem fontos, megpróbálhatod az adott jeleneteket gyorsítani, akkor nem fog ennyire akadni a videó. A másik, az a felbontás. Nem tudom milyen monitorod van, ha 4:3-as ez ellen nem lehet sokat tenni, de amit megpróbálhatsz, hogy bekapcsolod a szélesképernyőt (widescreen), aztán mondjuk Powerdirectorral kinyújtod 16:9-es felbontásra. Ne értsd félre amit mondok, nem megbántani akarlak, én is tudom milyen egy gyenge géppel videózni. Ha megteheted, gyűjts egy jobb gépre, nem kell i7-re, és 8 gb ramra gondolni, de egy 35-40E forintos géppel, ha jól van összerakva, már azért lehet jó minőségben videózni.
Másrészt, az ilyen videók esetében jobb lenne, ha jobban összevágnád a jeleneteket, hogy mondjuk a zenére változzon, jó legyen a ritmusa a videónak, mert az is nagyon sokat dobhat rajta.
Semmiképpen se add fel, mert ha eleget gyakorolsz, akkor még nagy videós is lehetsz