Ezért hagytalak utoljára. A többieknek köszönöm a dicséreteket. Több hasonló hosszúságú videóval nem hiszem, hogy fogok jelentkezni, mert hamarosan elindul a suli, és nem sok időm lesz rá.
Redford: "This is supposed to be a stealth mission."
Haggard: "...why?"
Arminho írta:Ezért hagytalak utoljára. A többieknek köszönöm a dicséreteket. Több hasonló hosszúságú videóval nem hiszem, hogy fogok jelentkezni, mert hamarosan elindul a suli, és nem sok időm lesz rá.
Azért még van idő a suliig hála Istennek. Persze tudom, hogy ezt arra értetted, hogy most egy darabig nem leszel, mert nyaralsz és utána meg már valóban nem lesz annyi időd szeptemberig, de az a retkes iskola még szerencsére odébb van.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
Ez nagyon jó lett, de tényleg. Már régóta vártam, hogy mikor lesz új videód, és most szerencsére lett. Amúgy észrevettem, hogy megváltoztattad a karaktered haját. Kicsit úgy néz ki, mint Kurt Cobain.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
Köszi, hogy megnéztétek. Ehhez hasonlókat szerintem gyakran fogtok látni tőlem, mert az ilyen zenevideókat egy hétvége alattössze lehet hozni, és nem is kell hozzá sok ember. A most érkezett motoros kiegészítőről is akarok készíteni egy videót, remélem összejön.
Ugyan kicsit szégyenlem bevallani, de néhány stuntot (pl. amikor felrepültem motorral a Maze Bank tetejére, vagy amikor a motor oldalán csúsztam) az unokatesóm csinált, mikor nálam játszott. Meg van jó néhány, ami a véletlen műve.