Üdvözlet!
Még másodikán befejeztem a második, teljes gta 4 végigjátszásomat, (Az első még tavaly nyáron volt pc-n steam verzióval.) Még ez most ps3-on (eléggé meglepett ,hogy mennyivel stabilabb konzolon ,még úgyis ,hogy tavaly a R* egybegyúrta a gta 4-et az episodes frommal steamen és elimináták a GFWL-T. Nincs valami komoly gépem, egy i3-as laptopról van szó, de az L.A Noire-t gond nélkül vitte, a gta IV-nél azért voltak bajok. Bár hozzá kell tennem ,hogy még ez a pc verzió is százszor jobb annál mint amilyen akkor volt mikor a games for windows liveot nem szedték ki.)
Szóval a jó öreg konzolon persze ezzel nem volt baj.

De most az ,hogy egyben tudtam végigjátszani megerősített abban ,hogy szerintem ennek van az egyik legjobb, teljesen filmszerű story-ja. (Ilyenkor még nem gondolt a kisgyerekekre az R*.

) Igaz, szó szerint is nagyon sötét és nincs jó végkimenetel de a story így is király. Nagyon realisztikus továbbra is, működő fizika, a lövéseknek van súlya, nem halnak bele egy lövésbe az npc-k stb. Mennyivel jobb lett volna ha ez a V-ben is ugyanígy működik. Negatívum talán az ,hogy a pénznek itt sincs súlya, semmire nem jó fegyvervásárláson és ruhákon kívül..... Illetve a melléküldetések hiánya : 9 Assassin mission, versenyek, csomagszállítás, Bűnüldözés és ezzel kifújt az egész. A kötelező haveri rendszer nagyon idegesítő de így 13 év után rájöttem ,hogyha lebeszéljük a meetet, utána meg visszahívjuk a contact-ot akkor nem csökken a % szóval ez se annyira szörnyű. Összességében egy nagyon jó játék, kár ,hogy a 3D éra és az 5 online centrikussága között nem készült még 1-2 ilyen ''klasszikusan gta-s'' rész. (Tudom az episodes from kb az, dehát mégis DLC-kről van szó.)