Sziasztok!
írnék egy rövid/hosszú kommentet ide. Megvan az oka annak, miért ebbe a topicba írom.
"Pályafutásomat" 2012-ben kezdtem az oldalon. Azok a nagykutyák, akik jelenleg is aktívak, jól ismernek engem. 2012-ben egy gimnazista lány voltam, aki 2015-ben egyetemista lett, 1 hónapja diplomás angol - történelem tanár, 1 hónap múlva pedig doktori hallgató lesz.
Mit jelent ez?
Azt, hogy az oldalra nem lesz időm, ez biztos. Sajnos/nem sajnos... azok az emberek, akik közel 10 éve itt vannak, mind felnöttek lettek, az én életemben is másodlagos, sőt sokadlagos helyet foglal el nemcsak a GTA, hanem maga a gaming mint hobbi is. A PS-t az utóbbi néhány hónapban csak azért kapcsoltam be, mert nincs okos TV-m, ezért azon nézek HBO GO-t, meg olykor Youtube-t is. Nincs kedvem játszani.... nincs, mert tudom, ha belekezdek, csak akkor leszek magammal elégedett, ha azt a játékot ki is tudom platinázni, erre viszont már nincs lélekenergiám, most biztosan nincs. Néha vannak hullámvölgyek, amikor hirtelen rámjön, hogy ki akarok tolni 100%-ra egy játékot. Ezért a PS-t pl. nem is akarom eladni, utólag csak megbánnám, néha jó elökörködni rajta. Amikor albérletben laktam, akkor vettem a PS-t, akkor volt ennek a virágkora, de koliban, államvizsga, szakdoga mellett erre se időm, se kedvem nem volt... Doktorin 2x annyi meló, felelősség és stressz mellett pláne nem lesz, főleg, hogy ott is kollégista akarok lenni.
Facebookon az adminokkal továbbra is fogom tartani a kapcsolatot, követni fogom a GTA-related eseményeket (már, amit érdemes követni), de híreket írni, fórumra járni és kommentelgetni az elkövetkezendő 4 évben biztosan nem lesz időm.
Persze lehetnek majd olyan időszakok, amikor éppen belefáradok a kutatásba, és feljövök az oldalra, vagy elválallok néhány hírt, de a "régi" aktív Luszie az oldalról egy jó időre el fog tűnni.
A GTA VI érkezése fog esetleg kibillenteni ebből a "hibernált" állapotomból, de hát nem kell attól félni, hogy az mostanában lesz...
Úgyhogy, ha jön a GTA VI, majd találkozunk! Addig is, aki szeretne velem beszélgetni, megtalál facebookon.
Üdvözlettel,
Luszie (Judit)