Én most vettem boxot többek között RDR miatt.Hannibal írta:Nekem nagyon tetszik amint tudom megveszem boxra

A játék egy magazinnál 9.75 pontot kapott. Az nagyon jó, ahhoz képest, hogy ugyanannál a magazinnál az Alan Wake-et: 8.5-re értékelték.

Én most vettem boxot többek között RDR miatt.Hannibal írta:Nekem nagyon tetszik amint tudom megveszem boxra

és raktam egy Red Dead R.-es hátteret és még az xbox-os Avataromból is csináltam egy komoly CowBoy-t
 és raktam egy Red Dead R.-es hátteret és még az xbox-os Avataromból is csináltam egy komoly CowBoy-t  .Már csak a játék kell és
.Már csak a játék kell és  :D Nekem mindig is tetszett a Western stílus ,de még így egy GTA szerű játékba...Na jó már csak 10-et kell aludni vagy 13-at vagy mennyit
:D Nekem mindig is tetszett a Western stílus ,de még így egy GTA szerű játékba...Na jó már csak 10-et kell aludni vagy 13-at vagy mennyit 
 Azt hittem, velem van a baj.
 Azt hittem, velem van a baj. ) *** eszméletlen jónak tünik , ***.Nagyon jó játék.Olyat is lehet benne ,hogy meglölök egy állatot lenyúzom a bőrét és eladom és veszek érte pisztolyt...meg hasonló jó dolgok.Ruhákat is lehet benne venni ,lehet poker-ezni , Blackjack-ezni és még sok jó kis "minigame" van benne.
) *** eszméletlen jónak tünik , ***.Nagyon jó játék.Olyat is lehet benne ,hogy meglölök egy állatot lenyúzom a bőrét és eladom és veszek érte pisztolyt...meg hasonló jó dolgok.Ruhákat is lehet benne venni ,lehet poker-ezni , Blackjack-ezni és még sok jó kis "minigame" van benne.
Én most vettem egy Xbox 360-at. Már idegesített, hogy egy csomó játék konzolra jön ki elsőnek, vagy csak konzolra jön ki. Meg untam az állandó pc fejlesztést. Kíváncsi vagyok nem vettem e késő, hogy menyi ideje van még hátra.Steve777 írta:Jólenne, ha PC-re is kiadnák, mert egyenlőre nem vettem tervbe egy nextgen konzolt venni, max egy Xbox-ot, mert azt egy magazinban láttam 200 euróért újan.
 Amúgy a BEST a Western feeling pl.: az ,hogy mész a hatalmas sivatagban ,és utána meglátsz egy szélekerekt ott egy kis farm ,benézel ,ott dolgoznak utána mész egy városba ,ott pokerzel párbajozol stb. annyi lehetőség van benne ,hogy az már...
 Amúgy a BEST a Western feeling pl.: az ,hogy mész a hatalmas sivatagban ,és utána meglátsz egy szélekerekt ott egy kis farm ,benézel ,ott dolgoznak utána mész egy városba ,ott pokerzel párbajozol stb. annyi lehetőség van benne ,hogy az már...
 ), de attól még lehet, hogy tetszene. Csak nem értem mi a játék lényege. Miféle küldetések vannak?
), de attól még lehet, hogy tetszene. Csak nem értem mi a játék lényege. Miféle küldetések vannak? 
  ) kell felvenni a küldetéseket.  Nekem tetszenek a küldetések.  Az elején ilyen oktató küldetések vannak: Tehénterelés, lóbetörés, lasszózás, vadászás, stb.
 ) kell felvenni a küldetéseket.  Nekem tetszenek a küldetések.  Az elején ilyen oktató küldetések vannak: Tehénterelés, lóbetörés, lasszózás, vadászás, stb. ), ruhát, stb..
), ruhát, stb..