Találkozunk.Gonzales írta:70-80 ezerért kb.
Mondjuk a Ps3-nál már pár ezerrel többet el lehet adni, mert manapság már csak 12 gb-s gépeket tudsz venni, szóval gyakorlatilag a 320, 500-as Ps3 már gyakorlatilag egy történelmi tárgy. Találkozunk Ps4-en Davey!
Senki nem fogja megvenni így együtt. Én is először ezzel próbálkoztam, de nem volt jelentkező. A GTA V-öt, Red Dead-et el tudod passzolni külön-külön is kb. 4-5 ezer forintért, a konzolt pedig a többi játékkal együtt nagyon maximum 50 ezer forintért tudod eladni (de ahhoz is mázli kell). Én most a PS3-et, két kontrollert + 7 játékot (GT5, OP: Red River, Arkham Asylum, Hitman, FIFA 09, PGA Tour 08, Top Spin 4) 40 ezerért árulom, és már ajánlatot is kaptam rá.Davekoma írta:Srácok egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy szerintetek egy Xbox 360 Slimet (320gb), GTAV-el, Red Dead Redemption-nel, Max Payne 3-al, NFS The Run-nal, NFS SHIFT Special Edition-nel, Mortal Kombat vs DC Universe-el és FIFA 12-vel mennyiért lehetne eladni?(Kéne már egy PS4, igen PS4!)
Nem számítottam nagy összegre, 50000 alá nem mennék szívesen, de majd meglátjuk.Arminho írta:Senki nem fogja megvenni így együtt. Én is először ezzel próbálkoztam, de nem volt jelentkező. A GTA V-öt, Red Dead-et el tudod passzolni külön-külön is kb. 4-5 ezer forintért, a konzolt pedig a többi játékkal együtt nagyon maximum 50 ezer forintért tudod eladni (de ahhoz is mázli kell). Én most a PS3-et, két kontrollert + 7 játékot (GT5, OP: Red River, Arkham Asylum, Hitman, FIFA 09, PGA Tour 08, Top Spin 4) 40 ezerért árulom, és már ajánlatot is kaptam rá.Davekoma írta:Srácok egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy szerintetek egy Xbox 360 Slimet (320gb), GTAV-el, Red Dead Redemption-nel, Max Payne 3-al, NFS The Run-nal, NFS SHIFT Special Edition-nel, Mortal Kombat vs DC Universe-el és FIFA 12-vel mennyiért lehetne eladni?(Kéne már egy PS4, igen PS4!)