A bemutatkozásom kissé elévültnek tekinthető, úgyhogy előrukkolnék egy újjal, mert több, mint valószínű, hogy a régiek sem "ismernek" úgy, mint akkor.
Becsületes nevem inkább ne legyen publikus, érjétek be egy Judittal. Jelenleg 20 vagyok, Szegedre járok egyetemre, angol-történelem középiskolai tanárnak készülök.
A fórumra 2012-ben regisztráltam, sokáig nagyon aktív tagja voltam ennek a kis, szerethető közösségnek. Volt 2 év kihagyásom, és most újra itt vagyok.
A GTA-val már kisiskolás korom óta szoros kapcsolatot ápolok/ápoltam, bár most ez a kapcsolat az iskolai tanulmányaim miatt megromlóban van, eléggé erőteljesen. A legtöbb résszel már játszottam, legtöbbjüket ki is akasztottam. Kedvenc részem a IV volt, mindhárom részt kitoltam 100%-ra. Az V-tel is játszottam egyébként, az is ki van akasztva, de én többet vártam tőle, speciel az csalódás volt.. (de erről majd más topicban), kitoltam, és kb ennyi. A multija viszont nem rossz.
Manapság mindennapjaimat Szegeden tengetem, többnyire tanulok. (most is azt tenném, ha nem írnám ezt a hsz-t.
)
Szabadidőmben művelem magam: pl 20. századdal kapcsolatos történelmi "szakirodalmat" olvasok. Kedvenc témám a 2. világháború, de nem a hadtörténeti része. (Ebbe megint nem mennék bele.)
Hirtelen mást nem tudok mondani, ami nem lenne untató. Bár azt hiszem, ennyi elég is lesz.